Ágyneműtartós ágykeret


Válasszon kiváló minőségű, számtalan anyagösszetétellel és kialakításban elérhető ágyneműtartós ágykereteink közül! Az ágyneműtartós ágykeretet azoknak ajánljuk, akiknek tárolóhelyre van szükségük, és jól kihasználják az ágyneműtartós funkciót. Legyen szó kárpitos ágyról vagy fakeretes ágyról, modelljeink között megtalálja az Ön ízlésének megfelelőt! Az egészen világos beige színtől a natúr fa színen át a wenge és vörös színekig minden árnyalatban talál ágyneműtartós ágykeretet nálunk! Válasszon olyan méretű ágykeretet, mely leginkább igazodik lakóhelye, hálószobája kialakításához és az Ön komfortjához.


Tao B.Á.T. ágykeret

Tao B.Á.T. ágykeret

Ha Ön szívesen becsempészné a relaxáló keleties hangulat finom sugallatát a hálószobájába, akkor a TAO B.Á.T. ágykeret Önnek készült! Magas minőséget képviselő, beépített gázrugós ágyneműtartóval rendelkező, exkluzív és letisztult szépségű ágykeret. Az ágykeret tömör gőzölt bükkfából készült, így a hosszú élettartam és értékállóság garantált!
141 900 Ft
Tünde Slim B.Á.T. ágy

Tünde Slim B.Á.T. ágy

Ha Ön szívesen csempészne egy kis naividillt és romantikus hangulatot a hálószobájába, akkor ne keressen tovább, megtalálta a Tünde B.Á.T. ágykeretet! Kidolgozásánál és anyagösszetételénél fogva egyaránt magas minőséget képviselő, beépített gázrugós ágyneműtartóval rendelkező, egyedi szépségű ágykeret.
146 900 Ft
Landhaus B.Á.T ágy

Landhaus B.Á.T ágy

Szeretne egy elegáns szépségű, fiatalos, ámde bármely klasszikus vagy hagyományos sítlusú lakótérbe beilleszthető fa ágyat? Akkor válassza a kiváló minőségű Landhaus B.Á.T. ágykeretünket, mely beépített gázrugós ágyneműtartóval rendelkezik. Az ágy lábakkal is rendelkezik, ami sok háziasszony részéről jogos kritérium!
152 900 Ft
Jázmin ágykeret

Jázmin ágykeret

Szeretne egy szép kivitelű, faerezetes, igényes és kiváló árfekvésű ágyat? A Jázmin ágyneműtartós fenyő ágykeret fiatalabbaknak és idősebbeknek egyaránt kiváló, mivel igényes és kifinomult kialakítása kortalanná teszi, ráadásul stílusa neutrális, így akár modernebb, vagy akár klasszikusabb otthonba is tökéletesen beillik.
159 900 Ft
Réka B.Á.T. ágykeret

Réka B.Á.T. ágykeret

Ha Ön egy megbízható, igényes esztétikai kialakítású tömörfa ágyat szeretne, akkor válassza a Réka B.Á.T. ágykeretünket, mely magas minőséget képviselő, beépített gázrugós ágyneműtartóval rendelkező ágykeret. Az ágykeret tömör gőzölt bükkfából készült, fiatalos design jellemzi, nincsenek barokkos ívek és túlzások.
159 900 Ft
Europa B.Á.T.  ágykeret

Europa B.Á.T.  ágykeret

Szeretne egy hagyományos szépségű, bármely klasszikusabb enteriőrbe beilleszthető minőségi fa ágyat? Akkor válassza az Euro Slim B.Á.T. névre hallgató ágykeretet, mely beépített gázrugós ágyneműtartóval rendelkezik. Az igényes, minőségi kidolgozottságú ágykeret tömör gőzölt bükkfából készült.
169 900 Ft
Nizza Slim B.Á.T. ágy

Nizza Slim B.Á.T. ágy

Ha fontos Önnek, hogy a legjobb anyagminőségű és esztitikailag a legegyszerűbb kidolgozottságú ágyban alhasson, akkor válassza Nápoly Slim B.Á.T. ágykeretünket, mely említett tulajdonságai mellett beépített gázrugós ágyneműtartóval is rendelkezik.
169 900 Ft
Noémi B.Á.T. ágykeret

Noémi B.Á.T. ágykeret

Stílusosan kifinomult fa ágykeretet szeretne, ami ráadásul kiváló minőségű és hosszú élettartamú? Akkor válassza a strapabíró és stílusos N.R.2 B.Á.T. ágykeretünket, mely beépített gázrugós ágyneműtartóval van felszerelve. Az ágykeret lábakkal is rendelkezik, ami lehetővé teszi az ágy alatti takarítást.
169 900 Ft
Genova B.Á.T. ágykeret

Genova B.Á.T. ágykeret

Fiatalos enteriőrbe szeretne ágyat választani? Akkor ne keresgéljen tovább, válassza a Genova B.Á.T. névre hallgató ágykeretünket, mely ráadásul beépített gázrugós ágyneműtartóval is rendelkezik. A legújabb trendeknek is megfelelő, igényesen kidolgozott ágykeret tömör gőzölt bükkfából készült.
180 900 Ft

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.