Europa B.Á.T.  ágykeret

Szeretne egy hagyományos szépségű, bármely klasszikusabb enteriőrbe beilleszthető minőségi fa ágyat? Akkor válassza az Euro Slim B.Á.T. névre hallgató ágykeretet, mely beépített gázrugós ágyneműtartóval rendelkezik. Az igényes, minőségi kidolgozottságú ágykeret tömör gőzölt bükkfából készült.
Europa B.Á.T.  ágykeret Europa B.Á.T.  ágykeret
Méret Eredeti ár Akció Vásárlás
90 X 200 169900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
140 X 200 269900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
160 X 200 299900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
180 X 200 309900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
Anyag Tömör bükk
Csomagolás Lapraszerelt
Egyedi méret Igen
Garancia 1 év
Szállítási határidő 3 hét
Pácolás Az ár tartalmazza
Külső méret Belső méret , plusz 8 centiméter
Fejvég magassága 85 cm
Ágyrács Tartalmazza
Matrac süllyedése 6 cm
Oldal magasság 40 cm
Anyagvastagság 4 cm

Ívesen lágy vonalvezetésű, hagyományos szépségű ágykeret a minőség iránt elkötelezetteknek: Euro Slim B.Á.T.!

 

Szeretne egy hagyományos szépségű, bármely klasszikusabb enteriőrbe beilleszthető minőségi fa ágyat? Akkor válassza az Euro Slim B.Á.T. névre hallgató ágykeretet, mely beépített gázrugós ágyneműtartóval rendelkezik. Az igényes, minőségi kidolgozottságú ágykeret tömör gőzölt bükkfából készült, így teljesen természetes anyagból áll. Különböző pácszínekkel rendelhető. Az ár most tartalmazza a pácolás, valamint az ágyrács árát is, ami a kiválasztott matractól függően választható fix léces, vagy farugós kivitelben. Az Euro Slim B.Á.T. íves fej-és lábvéggel kialakított klasszikus vonalvezetésű ágykeret, melyhez éjjeliszekrények is rendelhetők.

 

Miért jó az ágyneműtartó?

Az ágyneműtartós ágykeretet azoknak ajánljuk, akiknek tárolóhelyre van szükségük, és jól kihasználják az ágyneműtartós funkciót. Legyen szó kárpitos ágyról vagy fakeretes ágyról, modelljeink között megtalálja az Ön ízlésének megfelelőt! Színben is csak a fantázia szab határt: egészen a világos beige színtől a natúr fa színen át a wenge és fekete színekig minden árnyalatban talál ágyneműtartós ágykeretet nálunk! Válasszon olyan méretű ágykeretet, mely leginkább igazodik lakóhelye, hálószobája kialakításához és az Ön komfortjához! Az ágyneműtartóban tárolhatja az éppen használaton kívüli ágyneműit, párnáit, nyári-vagy téli paplanjait, vendég ágyneműit is, de természetesen a napi beágyazáshoz is helyet tud biztosítani! Kisebb lakásokba vagy helyszűkében élők számára kifejezetten ajánlott!

 

Mit kell tudni a bükkfáról?

A bükkfa Európa egyik legkeresettebb haszonfája és az európai bútorgyártásban az egyik legelterjedtebb keményfa-fajta. Világos alapszínű, csómómentesen homogén felületű fafajta, mely sokféleképpen hasznosítható és jól alakítható. Jól megmunkálható, és gőzöléssel kiválóan hajlítható, ezért a hajlított bútorok egyik legfontosabb alapanyaga. A bükkfából - mely tehát az egyik legkiválóbb keményfa - készült ágykeretek és hálószoba kiegészítők igazi maradandó értéket képviselnek. Kemény felületűek, jól pácolhatók, így sokféle színben kaphatóak: a fehértől kezdve, a mahagónin át az ébenfeketéig. Erősségüknek köszönhetően hosszú élettartammal rendelkeznek. A bükk ágykereteket mindazoknak ajánljuk, akik értékelik és előnyben részesítik a minőségi és természetközeli megoldásokat a bútoraik megválasztásakor is!

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.