Jázmin ágykeret

Szeretne egy szép kivitelű, faerezetes, igényes és kiváló árfekvésű ágyat? A Jázmin ágyneműtartós fenyő ágykeret fiatalabbaknak és idősebbeknek egyaránt kiváló, mivel igényes és kifinomult kialakítása kortalanná teszi, ráadásul stílusa neutrális, így akár modernebb, vagy akár klasszikusabb otthonba is tökéletesen beillik.
Jázmin ágykeret Jázmin ágykeret
Méret Eredeti ár Akció Vásárlás
90 X 200 159900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
140 X 200 256900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
160 X 200 262900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
180 X 200 270900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
Anyag Borovi fenyő
Csomagolás lapraszerelt
Egyedi méret igen
Garancia 1 év
Szállítási határidő 3 hét
Pácolás 15% felár
Külső méret Belső méret, plusz 4 cm
Fejvég magassága 85 cm
Ágyrács Tartalmazza
Matrac süllyedése 5 cm
Oldal magasság 35 cm
Anyagvastagság 2 cm

Ágyneműtartós fenyő ágykeret, mely minden igényt kiszolgál: ez a Jázmin ágykeretünk!

  

Szeretne egy szép kivitelű, faerezetes, igényes és kiváló árfekvésű ágyat? A Jázmin ágyneműtartós fenyő ágykeret fiatalabbaknak és idősebbeknek egyaránt kiváló, mivel igényes és kifinomult kialakítása kortalanná teszi, ráadásul stílusa neutrális, így akár modernebb, vagy akár klasszikusabb otthonba is tökéletesen beillik. Az ágykeret 85 cm magas fejtámlával büszkélkedhet, mely szép, enyhén ívelt formával rendelkezik. A fejvég továbbá bambusz betétes, tehát hátulról az erős és rendkívül tartós bambuszlap erősíti az ágykeret szerkezetét. Változtatható erősségű gázrugós felnyitószerkezetű ágyneműtartóval rendelkezik, és rejtett csavarkötéssel készült. A Jázmin ágykeret többféle színre pácolható. Pácolás felára 15%

  

Miért jó az ágyneműtartó?

Az ágyneműtartós ágykeretet azoknak ajánljuk, akiknek tárolóhelyre van szükségük, és jól kihasználják az ágyneműtartós funkciót. Legyen szó kárpitos ágyról vagy fakeretes ágyról, modelljeink között megtalálja az Ön ízlésének megfelelőt! Színben is csak a fantázia szab határt: egészen a világos beige színtől a natúr fa színen át a wenge és fekete színekig minden árnyalatban talál ágyneműtartós ágykeretet nálunk! Válasszon olyan méretű ágykeretet, mely leginkább igazodik lakóhelye, hálószobája kialakításához és az Ön komfortjához! Az ágyneműtartóban tárolhatja az éppen használaton kívüli ágyneműit, párnáit, nyári-vagy téli paplanjait, vendég ágyneműit is, de természetesen a napi beágyazáshoz is helyet tud biztosítani! Kisebb lakásokba vagy helyszűkében élők számára kifejezetten ajánlott!

 

Mit kell tudni a fenyőről?

A fenyő bútorok hangulata egyedi melegséget visz otthonába! Aki szereti a szép rajzolatú, faeres mintázatot, annak igazán szívmelengető érzés nap mint nap az egyedi szépségű bútorok között élni. A fenyő a puhafák közül jelenleg is a legelterjedtebb fafajta, hiszen könnyű és költséghatékony megmunkálás, maximális alakíthatóság jellemzi. A fenyő alapanyag rendkívül sokoldalúan felhasználható, és alakíthatósága révén a végeredménynek csak egyediségünk és fantáziánk szabhat határt. A fenyő bútorok rendkívül költséghatékonyak, ráadásul ár-érték arányuk is kiváló. Ráadásul a fenyő bútorok kiegészítőválasztéka rendkívül széleskörű, és szinte bárhol könnyen elérhető.

Az egyes fenyőbútorok készülhetnek erdei fenyőből, vagy borovi fenyőből. A két fenyőféle alaptulajdonságai tulajdonképpen megegyeznek, a borovi fenyő valamivel keményebb és ezért strapabíróbb alapanyag.

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.