Landhaus B.Á.T ágy

Szeretne egy elegáns szépségű, fiatalos, ámde bármely klasszikus vagy hagyományos sítlusú lakótérbe beilleszthető fa ágyat? Akkor válassza a kiváló minőségű Landhaus B.Á.T. ágykeretünket, mely beépített gázrugós ágyneműtartóval rendelkezik. Az ágy lábakkal is rendelkezik, ami sok háziasszony részéről jogos kritérium!
Landhaus B.Á.T ágy Landhaus B.Á.T ágy
Méret Eredeti ár Akció Vásárlás
90 X 200 152900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
140 X 200 238900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
160 X 200 265900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
180 X 200 269900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
Anyag Tömör bükk
Csomagolás Lapraszerelt
Egyedi méret Igen
Garancia 1 év
Szállítási határidő 3 héten belül
Pácolás 15% felár
Külső méret Belső méret, plusz 4 cm
Fejvég magassága 91 cm
Ágyrács Tartalmazza
Matrac süllyedése 7 cm
Oldal magasság 40 cm
Anyagvastagság 2.5 cm

Elegáns szépségű, fiatalos mégis klasszikus szépségű ágykeret: Landhaus B.Á.T.!

 

Szeretne egy elegáns szépségű, fiatalos, ámde bármely klasszikus vagy hagyományos sítlusú lakótérbe beilleszthető fa ágyat? Akkor válassza a kiváló minőségű Landhaus B.Á.T. ágykeretünket, mely beépített gázrugós ágyneműtartóval rendelkezik. Az ágy lábakkal is rendelkezik, ami sok háziasszony részéről jogos kritérium! Az enyhén ívelt fejvég és lábak elegáns kisugárzást nyújtanak az ágykeretnek, miközben a fejvég mértani formákkal kialakított felépítése kifejezetten dinamizmust és fiatalosságot kölcsönöz az ágynak. Ez az igényes, minőségi kidolgozottságú ágykeret tömör gőzölt bükkfából készült, így teljesen természetes anyagból álló bútor kerülhet a hálószobájába. Az ár tartalmazza a pácolás, valamint az ágyrács árát is, ami a kiválasztott matractól függően választható fix léces, vagy farugós kivitelben.

 

Miért jó az ágyneműtartó?

Az ágyneműtartós ágykeretet azoknak ajánljuk, akiknek tárolóhelyre van szükségük, és jól kihasználják az ágyneműtartós funkciót. Legyen szó kárpitos ágyról vagy fakeretes ágyról, modelljeink között megtalálja az Ön ízlésének megfelelőt! Színben is csak a fantázia szab határt: egészen a világos beige színtől a natúr fa színen át a wenge és fekete színekig minden árnyalatban talál ágyneműtartós ágykeretet nálunk! Válasszon olyan méretű ágykeretet, mely leginkább igazodik lakóhelye, hálószobája kialakításához és az Ön komfortjához! Az ágyneműtartóban tárolhatja az éppen használaton kívüli ágyneműit, párnáit, nyári-vagy téli paplanjait, vendég ágyneműit is, de természetesen a napi beágyazáshoz is helyet tud biztosítani! Kisebb lakásokba vagy helyszűkében élők számára kifejezetten ajánlott!

 

Mit kell tudni a bükkfáról?

A bükkfa Európa egyik legkeresettebb haszonfája és az európai bútorgyártásban az egyik legelterjedtebb keményfa-fajta. Világos alapszínű, csómómentesen homogén felületű fafajta, mely sokféleképpen hasznosítható és jól alakítható. Jól megmunkálható, és gőzöléssel kiválóan hajlítható, ezért a hajlított bútorok egyik legfontosabb alapanyaga. A bükkfából - mely tehát az egyik legkiválóbb keményfa - készült ágykeretek és hálószoba kiegészítők igazi maradandó értéket képviselnek. Kemény felületűek, jól pácolhatók, így sokféle színben kaphatóak: a fehértől kezdve, a mahagónin át az ébenfeketéig. Erősségüknek köszönhetően hosszú élettartammal rendelkeznek. A bükk ágykereteket mindazoknak ajánljuk, akik értékelik és előnyben részesítik a minőségi és természetközeli megoldásokat a bútoraik megválasztásakor is!

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.