Tao B.Á.T. ágykeret

Ha Ön szívesen becsempészné a relaxáló keleties hangulat finom sugallatát a hálószobájába, akkor a TAO B.Á.T. ágykeret Önnek készült! Magas minőséget képviselő, beépített gázrugós ágyneműtartóval rendelkező, exkluzív és letisztult szépségű ágykeret. Az ágykeret tömör gőzölt bükkfából készült, így a hosszú élettartam és értékállóság garantált!
Tao B.Á.T. ágykeret Tao B.Á.T. ágykeret
Méret Eredeti ár Akció Vásárlás
90 X 200 141900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
140 X 200 238900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
160 X 200 267900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
180 X 200 272900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
Anyag Tömör bükk
Csomagolás Lapraszerelt
Egyedi méret Igen
Garancia 1 év
Szállítási határidő 2-3 héten belül
Pácolás 15% felár
Külső méret Belső méret, plusz 8 cm
Fejvég magassága 83 cm
Ágyrács Tartalmazza
Matrac süllyedése 7 cm
Oldal magasság 40 cm
Anyagvastagság 3 cm

Leheletnyi keleti hangulat a hálószobában? Ha erre vágyik, akkor válassza az exkluzív tömörfa TAO B.Á.T. ágykeretet!

 

Ha Ön szívesen becsempészné a relaxáló keleties hangulat finom sugallatát a hálószobájába, akkor a TAO B.Á.T. ágykeret Önnek készült! Magas minőséget képviselő, beépített gázrugós ágyneműtartóval rendelkező, exkluzív és letisztult szépségű ágykeret. Az ágykeret tömör gőzölt bükkfából készült, így a hosszú élettartam és értékállóság garantált! Az ágykeret lábakkal is rendelkezik, ami lehetővé teszi a könnyed ágy alatti takarítást, illetve a lehető legjobb szellőzést az ágy körüli mikroklímában, hozzájárulva az Ön minél jobb pihenéséhez. A fejvég és a lábak leheletnyi keleti hangulatot sugároznak a minimál jegyében, diszkréten és mégis határozottan hangsúlyozva az ágy szép vonalvezetését. Ajánljuk bármely korosztály számára, hiszen letisztultságának köszönhetően szinte minden stílusú otthonba könnyen beleillik. Ez a teljesen természetes, 100% fa alapanyagból gyártott bútor észrevétlenül szolgálja majd Önt, miközben egészségét is támogatja. Az ár tartalmazza a pácolást és az ágyrács árát is, ami a kiválasztott matractól függően választható fix léces, vagy farugós kivitelben. A pácolás színe tehát szabadon választható.

 

Miért jó az ágyneműtartó?

Az ágyneműtartós ágykeretet azoknak ajánljuk, akiknek tárolóhelyre van szükségük, és jól kihasználják az ágyneműtartós funkciót. Legyen szó kárpitos ágyról vagy fakeretes ágyról, modelljeink között megtalálja az Ön ízlésének megfelelőt! Színben is csak a fantázia szab határt: egészen a világos beige színtől a natúr fa színen át a wenge és fekete színekig minden árnyalatban talál ágyneműtartós ágykeretet nálunk! Válasszon olyan méretű ágykeretet, mely leginkább igazodik lakóhelye, hálószobája kialakításához és az Ön komfortjához! Az ágyneműtartóban tárolhatja az éppen használaton kívüli ágyneműit, párnáit, nyári-vagy téli paplanjait, vendég ágyneműit is, de természetesen a napi beágyazáshoz is helyet tud biztosítani! Kisebb lakásokba vagy helyszűkében élők számára kifejezetten ajánlott!

 

Mit kell tudni a bükkfáról?

A bükkfa Európa egyik legkeresettebb haszonfája és az európai bútorgyártásban az egyik legelterjedtebb keményfa-fajta. Világos alapszínű, csómómentesen homogén felületű fafajta, mely sokféleképpen hasznosítható és jól alakítható. Jól megmunkálható, és gőzöléssel kiválóan hajlítható, ezért a hajlított bútorok egyik legfontosabb alapanyaga. A bükkfából - mely tehát az egyik legkiválóbb keményfa - készült ágykeretek és hálószoba kiegészítők igazi maradandó értéket képviselnek. Kemény felületűek, jól pácolhatók, így sokféle színben kaphatóak: a fehértől kezdve, a mahagónin át az ébenfeketéig. Erősségüknek köszönhetően hosszú élettartammal rendelkeznek. A bükk ágykereteket mindazoknak ajánljuk, akik értékelik és előnyben részesítik a minőségi és természetközeli megoldásokat a bútoraik megválasztásakor is!

 

 

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.