Tünde Slim B.Á.T. ágy

Ha Ön szívesen csempészne egy kis naividillt és romantikus hangulatot a hálószobájába, akkor ne keressen tovább, megtalálta a Tünde B.Á.T. ágykeretet! Kidolgozásánál és anyagösszetételénél fogva egyaránt magas minőséget képviselő, beépített gázrugós ágyneműtartóval rendelkező, egyedi szépségű ágykeret.
Tünde Slim B.Á.T. ágy
Méret Eredeti ár Akció Vásárlás
90 X 200 146900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
140 X 200 0 Ft Jelenleg nem akciós kosár
160 X 200 0 Ft Jelenleg nem akciós kosár
180 X 200 0 Ft Jelenleg nem akciós kosár
Anyag Tömör bükk
Csomagolás Lapraszerelt
Egyedi méret Igen
Garancia 1 év
Szállítási határidő 2-3 héten belül
Pácolás 15% felár
Külső méret Belső méret, plusz 8 cm
Fejvég magassága 90 cm
Ágyrács Tartalmazza
Matrac süllyedése 7 cm
Oldal magasság 40 cm
Anyagvastagság 3 cm

Naiv romantikus hangulatot sejtető kivíló minőségű bükk ágykeret: ez a Tünde B.Á.T.!

 

Ha Ön szívesen csempészne egy kis naividillt és romantikus hangulatot a hálószobájába, akkor ne keressen tovább, megtalálta a Tünde B.Á.T. ágykeretet! Kidolgozásánál és anyagösszetételénél fogva egyaránt magas minőséget képviselő, beépített gázrugós ágyneműtartóval rendelkező, egyedi szépségű ágykeret. A Tünde ágykeret tömör bükkfából készült gőzöléses eljárással, így a precíz formatervezés és az értékes alapanyag találkozásaként jött létre! Az ágykeret egészen kicsi lábakkal is rendelkezik, ami lehetővé teszi a szellőzést az ágy körüli mikroklímában, hozzájárulva ezzel az Ön minél jobb pihenéséhez. A fejvég a naiv romantika sugallatát hordozza magában, melegséget sugározva a minél zavartalanabb pihentető órák érdekében. Ajánljuk fiataloknak, de igazából bármely korosztály számára, hiszen letisztult vonalvezetésének köszönhetően szinte minden stílusú enteriőrben könnyen elhelyezhető. Ez a teljesen természetes, 100% fa alapanyagból gyártott bútor észrevétlenül szolgálja majd az Ön minél komfortosabb és egészséges pihenését! Az ár tartalmazza a pácolást és az ágyrács árát is, ami a kiválasztott matractól függően választható fix léces, vagy farugós kivitelben. A pácolás színe tehát szabadon választható.

 

Miért jó az ágyneműtartó?

Az ágyneműtartós ágykeretet azoknak ajánljuk, akiknek tárolóhelyre van szükségük, és jól kihasználják az ágyneműtartós funkciót. Legyen szó kárpitos ágyról vagy fakeretes ágyról, modelljeink között megtalálja az Ön ízlésének megfelelőt! Színben is csak a fantázia szab határt: egészen a világos beige színtől a natúr fa színen át a wenge és fekete színekig minden árnyalatban talál ágyneműtartós ágykeretet nálunk! Válasszon olyan méretű ágykeretet, mely leginkább igazodik lakóhelye, hálószobája kialakításához és az Ön komfortjához! Az ágyneműtartóban tárolhatja az éppen használaton kívüli ágyneműit, párnáit, nyári-vagy téli paplanjait, vendég ágyneműit is, de természetesen a napi beágyazáshoz is helyet tud biztosítani! Kisebb lakásokba vagy helyszűkében élők számára kifejezetten ajánlott!

 

Mit kell tudni a bükkfáról?

A bükkfa Európa egyik legkeresettebb haszonfája és az európai bútorgyártásban az egyik legelterjedtebb keményfa-fajta. Világos alapszínű, csómómentesen homogén felületű fafajta, mely sokféleképpen hasznosítható és jól alakítható. Jól megmunkálható, és gőzöléssel kiválóan hajlítható, ezért a hajlított bútorok egyik legfontosabb alapanyaga. A bükkfából - mely tehát az egyik legkiválóbb keményfa - készült ágykeretek és hálószoba kiegészítők igazi maradandó értéket képviselnek. Kemény felületűek, jól pácolhatók, így sokféle színben kaphatóak: a fehértől kezdve, a mahagónin át az ébenfeketéig. Erősségüknek köszönhetően hosszú élettartammal rendelkeznek. A bükk ágykereteket mindazoknak ajánljuk, akik értékelik és előnyben részesítik a minőségi és természetközeli megoldásokat a bútoraik megválasztásakor is!

 

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.