Bonell rugós matracok


A bonellrugó a legrégebbi és legelterjedtebb rugófajta. A jó minőségű bonellrugós matrac megbízható, hosszú élettartalmú edzett acélból készül. A bonellrugós matrac gyártása során összefűzik a többszáz különálló térhálóba rendezett tölcsér alakú rugótestet, így garantálva a hosszú élettartamot akár intenzív igénybevétel mellett is. A rugók között elhelyezett rugalmas hideghab megerősítések garantálják a tökéletes alátámasztást és minimálisra csökkentik a nagy méretű matracoknál az áthullámzást.


Popular flex matrac

Popular flex matrac

A Popular Flex matrac 15 cm vastagságával és erősített rugórendszerével garantálja a kényelmes és pihentető alvásélményt. Huzata vastagon steppelt, puha tapintású, bőrbarát összetételű és jó légáteresztő képességgel rendelkezik.
49 900 Ft
Popular flex-5 matrac

Popular flex-5 matrac

A Popular Flex-5 matrac 15 cm vastagságával és erősített rugórendszerével garantálja a kényelmes és pihentető alvásélményt. A deréktájon elhelyezett 5 db ortopédzóna a derékfájósok számára igazi megváltás: a deréknál jelentkező feszülést az ortopédzónák eloszlatják, és a kellő nyomáskiegyenlítés miatt a derékrésznél megfelelő alátámasztást kap testünk.
52 900 Ft
Experience Bonell Hard

Experience Bonell Hard

Az Experience Bonell matracot azoknak ajánljuk, akik alváskomfortjuk eléréséhez a kemény matracot részesítik előnyben, szeretik az erős alátámasztást, és nem tűrik a “süppedős” felületeket.
89 900 69 900 Ft
Experience Bonell Soft

Experience Bonell Soft

Az Experience Bonell matracot azoknak ajánljuk, akik alváskomfortjuk eléréséhez a kemény matracot részesítik előnyben, szeretik az erős alátámasztást, és nem tűrik a “süppedős” felületeket. Ez a 22 cm magas ortopédzónás bonellrugós matrac, összesen 5 zónával és oldalanként 4-4cm magas rugalmas open cell hideghab kényelmi réteggel rendelkezik.
89 900 69 900 Ft
Queen Prima Bonell

Queen Prima Bonell

Ortopédzónás, luxus bonellrugós matrac, testre szabható komfortréteggel. A Queen Prima Bonellel saját ízlésére szabhatja a komfortérzetet.
139 900 Ft

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.