Bükk ágykeret


Válogasson kiváló minőségű bükkfa ágykereteink közül! A bükk ágykereteket mindazoknak ajánljuk, akik értékelik és előnyben részesítik a minőségi és természetközeli megoldásokat a bútoraik megválasztásakor is! A bükkfa Európa az európai bútorgyártásban az egyik legelterjedtebb keményfa-fajta. Világos alapszínű, csómómentesen homogén felületű fafajta, jól megmunkálható, és gőzöléssel kiválóan hajlítható, ezért a hajlított bútorok egyik legfontosabb alapanyaga. Kemény felületűek, jól pácolhatók, így sokféle színben kaphatóak.


Antólia bükk ágykeret

Antólia bükk ágykeret

Szeretne egy elegáns, mégsem túldíszített, hanem egyszerű szépségű, bármely modern vagy klasszikusabb enteriőrbe beilleszthető minőségi fa ágyat? Akkor válassza az Arabella névre hallgató ágykeretünket! Az Arabella igényes kialakítása, minőségi kidolgozottsága és míves egyszerűsége miatt ideális választás lehet Önnek!
55 900 Ft
Réka bükk ágykeret

Réka bükk ágykeret

Ha Ön egy megbízható, igényes esztétikai kialakítású tömörfa ágyat szeretne, akkor válassza a Réka ágykeretünket, mely magas minőséget képviselő, akár beépített gázrugós ágyneműtartóval is rendelhető ágykeret. Az ágykeret tömör gőzölt bükkfából készült, fiatalos design jellemzi.
56 900 Ft
Vera bükk ágykeret

Vera bükk ágykeret

Ha Ön olyan ágyat keres, mely masszív, modern és mégis hagyományos is, alapanyagát tekintve pedig kizárólag fa: akkor itt a Vera ágy! Precíz tervezés, hagyományos felépítés, vastag lábak, szép formatervezésű design jellemzi.
72 900 Ft
Béci bükk ágy

Béci bükk ágy

Határozott vonalvezetésű fenyő ágykeret akár egyedi méretben is! A fejvég és lábvég klasszikusan ívesre kidolgozott, mely egyaránt lehetővé teszi fiú vagy lány gyermek szobájában való használatra is. Kényelmes, otthonos hangulatot áraszt, fölösleges elemek nélküli formája miatt kevés helyet foglal, ezért kisméretű szobákba is ideális.
72 900 Ft
Wiking bükk ágykeret

Wiking bükk ágykeret

Kifinomult ízlése van, és szereti a klasszikus vonalvezetésű bútorokat? Akkor válassza a csodaszép, finom és elegáns formavilágot tükröző Wiking ágykeretet! Az ágykeret akár egy antik bútorokkal ékesített otthonba is beillik, klasszikus vonalvezetésű ágyvégeivel hálószobájának dísze lesz!
72 900 Ft
Nóra Slim bükk ágykeret

Nóra Slim bükk ágykeret

Egyszerű, könnyed, letisztult szépségű kivitel, tömör bükkfából! Ha olyan ágyat keres, ami nem feltűnő, hanem könnyen beilleszthető más bútorok közé, akkor válassza a Nóra ágyunkat! Semmi fölösleges elem, egyszerű és praktikus felépítés, kecses és mégis erős és strapabíró szerkezet!
72 900 Ft
Genova bükk ágykeret

Genova bükk ágykeret

Fiatalos enteriőrbe szeretne ágyat választani? Akkor ne keresgéljen tovább, válassza a Genova névre hallgató ágykeretünket! A legújabb trendeknek is megfelelő, igényesen kidolgozott ágykeret tömör gőzölt bükkfából készült, így teljesen természetes anyagból tevődik össze, ami kiemelten fontos a hálószobában.
72 900 Ft
Lena bükk ágykeret

Lena bükk ágykeret

Szeretne egy fiatalos, erős, modern stílusú ágyat? Akkor válassza a szép formatervezésű, masszív Lena ágyunkat! Modern stílusban megtervezett felépítés és erős anyagszerkezet jellemzi. Magas ágyvége feltűnő megjelenést nyújt, amit ellensúlyoz a kis négyzeteket formázó design.
72 900 Ft
Léda 2 bükk ágykeret

Léda 2 bükk ágykeret

A Léda 2 ágykeretet a könnyed, egyszerű formavilág jellemzi, nincs fölösleges díszítés és terjengősség! Egyszerű kidolgozású és felépítésű tömör bükk ágykeret, de fenyőfából is rendelhető. Az ágykeret továbbá felár ellenében ágyneműtartóval is kérhető, beépített vagy alágurítható kivitelben.
80 000 Ft
Szilvia bükk ágy

Szilvia bükk ágy

Ha Ön olyan ágyat keres, mely nem túl magas, hanem inkább alacsony kivitelű és kidolgozottsága egyszerű, akkor válassza a szépen megmunkált Szilvia ágykeretet!
80 000 Ft
Atlanti bükk ágykeret

Atlanti bükk ágykeret

Az Atlanti franciaágy formai kialakítása egyszerűen magával ragadó: annyira letisztult és egyszerű, hogy egy egységként megjelenő szép bútorként jelenik meg számunkra. Ebbe a formai koncepcióba az is beletartozik, hogy az ágy nem rendelkezik külön lábakkal, hanem tulajdonképpen egybeolvad szobánk padlójával.
80 000 Ft
Görög bükk ágy

Görög bükk ágy

A Görög ágykeretet a mediterrán világ hangulatát szeretőknek gyártották! Egyszerű és masszív felépítésű, díszes fejvéggel rendelkező Bükk ágykeret! Tömör bükkböl készült, de fenyőböl is rendelhető.
80 000 Ft

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.