Bükk ágykeret


Válogasson kiváló minőségű bükkfa ágykereteink közül! A bükk ágykereteket mindazoknak ajánljuk, akik értékelik és előnyben részesítik a minőségi és természetközeli megoldásokat a bútoraik megválasztásakor is! A bükkfa Európa az európai bútorgyártásban az egyik legelterjedtebb keményfa-fajta. Világos alapszínű, csómómentesen homogén felületű fafajta, jól megmunkálható, és gőzöléssel kiválóan hajlítható, ezért a hajlított bútorok egyik legfontosabb alapanyaga. Kemény felületűek, jól pácolhatók, így sokféle színben kaphatóak.


Antólia bükk ágykeret

Antólia bükk ágykeret

Szeretne egy elegáns, mégsem túldíszített, hanem egyszerű szépségű, bármely modern vagy klasszikusabb enteriőrbe beilleszthető minőségi fa ágyat? Akkor válassza az Arabella névre hallgató ágykeretünket! Az Arabella igényes kialakítása, minőségi kidolgozottsága és míves egyszerűsége miatt ideális választás lehet Önnek!
69 900 Ft
Réka bükk ágykeret

Réka bükk ágykeret

Ha Ön egy megbízható, igényes esztétikai kialakítású tömörfa ágyat szeretne, akkor válassza a Réka ágykeretünket, mely magas minőséget képviselő, akár beépített gázrugós ágyneműtartóval is rendelhető ágykeret. Az ágykeret tömör gőzölt bükkfából készült, fiatalos design jellemzi.
69 900 Ft
Genova bükk ágykeret

Genova bükk ágykeret

Fiatalos enteriőrbe szeretne ágyat választani? Akkor ne keresgéljen tovább, válassza a Genova névre hallgató ágykeretünket! A legújabb trendeknek is megfelelő, igényesen kidolgozott ágykeret tömör gőzölt bükkfából készült, így teljesen természetes anyagból tevődik össze, ami kiemelten fontos a hálószobában.
89 900 Ft
Lena bükk ágykeret

Lena bükk ágykeret

Szeretne egy fiatalos, erős, modern stílusú ágyat? Akkor válassza a szép formatervezésű, masszív Lena ágyunkat! Modern stílusban megtervezett felépítés és erős anyagszerkezet jellemzi. Magas ágyvége feltűnő megjelenést nyújt, amit ellensúlyoz a kis négyzeteket formázó design.
89 900 Ft
Vera bükk ágykeret

Vera bükk ágykeret

Ha Ön olyan ágyat keres, mely masszív, modern és mégis hagyományos is, alapanyagát tekintve pedig kizárólag fa: akkor itt a Vera ágy! Precíz tervezés, hagyományos felépítés, vastag lábak, szép formatervezésű design jellemzi.
89 900 Ft
Phill bükk ágykeret

Phill bükk ágykeret

99 900 Ft
Szilvia bükk ágy

Szilvia bükk ágy

Ha Ön olyan ágyat keres, mely nem túl magas, hanem inkább alacsony kivitelű és kidolgozottsága egyszerű, akkor válassza a szépen megmunkált Szilvia ágykeretet!
99 900 Ft
Mondi bükk ágykeret

Mondi bükk ágykeret

99 900 Ft
Landhaus bükk ágykeret

Landhaus bükk ágykeret

Szeretne egy elegáns szépségű, fiatalos, ámde bármely klasszikus vagy hagyományos sítlusú lakótérbe beilleszthető fa ágyat? Akkor válassza a kiváló minőségű Landhaus ágykeretünket, mely rendelhető beépített gázrugós ágyneműtartóval is. Az ágy lábakkal is rendelkezik, ami sok háziasszony részéről jogos kritérium, ráadásul a kiváló szellőzést is elősegíti!
109 900 Ft
Mónika bükk ágykeret

Mónika bükk ágykeret

Hagyományos szépségű tömör bükkfa vagy fenyő ágykeret igényes formatervezéssel! Ha szeretne egy szép, kellemesen kerekded kialakítással készült ágyat, akkor válassza a megbízható, erős, klasszikus díszítéssel ellátott Mónika ágyunkat!
111 900 Ft
Sarah bükk ágykeret

Sarah bükk ágykeret

Modern, elegánsan extkluzív tömör bükkfa ágykeret gyönyörű üvegberakással! Formatervezése teljesen eltér a hagyományostól, feltűnő és extrém kivitelével megragadja a tekintetet. Ha szeretne egy ízlésesen modern, minimalista stílusban készült, elegáns és exkluzív ágyat, akkor válassza a kifinomult formatervezésű Sarah ágyunkat!
111 900 Ft
Nizza Slim ágykeret

Nizza Slim ágykeret

Ha Ön a modern, letisztult formavilág és a nemes egyszerűség híve, akkor máris megtalálta álmai ágykeretét! Otthonába, hálószobájába egy fölösleges díszítések nélküli, letisztult formavilágot követő ágyat szeretne? Ha fontos Önnek, hogy a legjobb anyagminőségű és esztitikailag a legegyszerűbb kidolgozottságú ágyban alhasson, akkor válassza Nápoly Slim ágykeretünket.
119 900 Ft

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.