Bükk ágykeret


Válogasson kiváló minőségű bükkfa ágykereteink közül! A bükk ágykereteket mindazoknak ajánljuk, akik értékelik és előnyben részesítik a minőségi és természetközeli megoldásokat a bútoraik megválasztásakor is! A bükkfa Európa az európai bútorgyártásban az egyik legelterjedtebb keményfa-fajta. Világos alapszínű, csómómentesen homogén felületű fafajta, jól megmunkálható, és gőzöléssel kiválóan hajlítható, ezért a hajlított bútorok egyik legfontosabb alapanyaga. Kemény felületűek, jól pácolhatók, így sokféle színben kaphatóak.


Antólia bükk ágykeret

Antólia bükk ágykeret

Szeretne egy elegáns, mégsem túldíszített, hanem egyszerű szépségű, bármely modern vagy klasszikusabb enteriőrbe beilleszthető minőségi fa ágyat? Akkor válassza az Arabella névre hallgató ágykeretünket! Az Arabella igényes kialakítása, minőségi kidolgozottsága és míves egyszerűsége miatt ideális választás lehet Önnek!
69 900 Ft
Szilvia bükk ágy

Szilvia bükk ágy

Ha Ön olyan ágyat keres, mely nem túl magas, hanem inkább alacsony kivitelű és kidolgozottsága egyszerű, akkor válassza a szépen megmunkált Szilvia ágykeretet!
99 900 Ft
Mónika bükk ágykeret

Mónika bükk ágykeret

Hagyományos szépségű tömör bükkfa vagy fenyő ágykeret igényes formatervezéssel! Ha szeretne egy szép, kellemesen kerekded kialakítással készült ágyat, akkor válassza a megbízható, erős, klasszikus díszítéssel ellátott Mónika ágyunkat!
111 900 Ft
Noémi Bükk ágykeret

Noémi Bükk ágykeret

Stílusosan kifinomult fa ágykeretet szeretne, ami ráadásul kiváló minőségű és hosszú élettartamú? Akkor válassza a strapabíró és stílusos N.R.2 ágykeretünket, mely akár beépített gázrugós ágyneműtartóval is rendelhető.
119 900 Ft
Europa bükk ágykeret

Europa bükk ágykeret

Az Euro íves fej-és lábvéggel kialakított klasszikus vonalvezetésű ágykeret. Kifejezetten ajánljuk hagyományos, klasszikus, mediterrán hangulatú enteriőrbe, azoknak, akik a megszokott minőség mellett a szépségre is vevők!
119 900 Ft
Nizza Slim ágykeret

Nizza Slim ágykeret

Ha Ön a modern, letisztult formavilág és a nemes egyszerűség híve, akkor máris megtalálta álmai ágykeretét! Otthonába, hálószobájába egy fölösleges díszítések nélküli, letisztult formavilágot követő ágyat szeretne? Ha fontos Önnek, hogy a legjobb anyagminőségű és esztitikailag a legegyszerűbb kidolgozottságú ágyban alhasson, akkor válassza Nápoly Slim ágykeretünket.
119 900 Ft
Tao bükk ágykeret

Tao bükk ágykeret

Ha Ön szívesen becsempészné a relaxáló keleties hangulat finom sugallatát a hálószobájába, akkor a TAO ágykeret Önnek készült! Magas minőséget képviselő, akár beépített gázrugós ágyneműtartóval is rendelhető, exkluzív és letisztult szépségű ágykeret.
146 900 Ft
Nóra Slim bükk ágykeret

Nóra Slim bükk ágykeret

Egyszerű, könnyed, letisztult szépségű kivitel, tömör bükkfából! Ha olyan ágyat keres, ami nem feltűnő, hanem könnyen beilleszthető más bútorok közé, akkor válassza a Nóra ágyunkat! Semmi fölösleges elem, egyszerű és praktikus felépítés, kecses és mégis erős és strapabíró szerkezet!
146 900 Ft
Réka bükk ágykeret

Réka bükk ágykeret

Ha Ön egy megbízható, igényes esztétikai kialakítású tömörfa ágyat szeretne, akkor válassza a Réka ágykeretünket, mely magas minőséget képviselő, akár beépített gázrugós ágyneműtartóval is rendelhető ágykeret. Az ágykeret tömör gőzölt bükkfából készült, fiatalos design jellemzi.
152 900 Ft
Vera bükk ágykeret

Vera bükk ágykeret

Ha Ön olyan ágyat keres, mely masszív, modern és mégis hagyományos is, alapanyagát tekintve pedig kizárólag fa: akkor itt a Vera ágy! Precíz tervezés, hagyományos felépítés, vastag lábak, szép formatervezésű design jellemzi.
199 900 Ft
Phill bükk ágykeret

Phill bükk ágykeret

199 900 Ft
Genova bükk ágykeret

Genova bükk ágykeret

Fiatalos enteriőrbe szeretne ágyat választani? Akkor ne keresgéljen tovább, válassza a Genova névre hallgató ágykeretünket! A legújabb trendeknek is megfelelő, igényesen kidolgozott ágykeret tömör gőzölt bükkfából készült, így teljesen természetes anyagból tevődik össze, ami kiemelten fontos a hálószobában.
199 900 Ft

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.