Matrac király

Cégünk 1996-ban kezdte meg működését egy alig 20 négyzetméteres üzletben. Jelenlegi formájában mint Matrac Király Kft 2000-ben alakult át.
Nagy örömünkre szolgál hogy vásárlóink hosszú távú elégedettsége elősegítette, hogy közel húsz év alatt Magyarország legnagyobb piacvezető matrac üzletláncává fejlődött.
Mára már Budapest több pontján található 11 alvásstúdiónkban közel 3000 négyzetméteren a legismertebb hazai és külföldi gyártók kiváló minőségű termékeit a legnagyobb méret és típusválasztékban az egyszerűtől az exkluzív stílusokig kínáljuk.
Különös hangsúlyt fektetünk dolgozóink szakmai felkészültségére és termékismeretére. Számunkra fontos szempont hogy a vásárlót személyre szabott szakszerű tanácsadással segítsük a komfort igényeinek megfelelő termék kiválasztásában.


Matrac Király KFT 2364 Ócsa Őrház utca 1.
Telefon: +36/30-642-0469
Adószám: 12581524213
Cégjegyzékszám: 13 09 086938
Email: batthyany@matrackiraly.hu
Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.