Fej-láb emelős ágyrácsok


A fej-láb emelős ágyrácsok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen rendkívül hasznos funkcióval rendelkeznek, mivel egyedi igény szerint megemelik a fejet vagy a lábrészt, vagy akár mindkettőt. Ez maximálisra növeli az alvás közben elérhető komfortot és a pihentető, regeneráló alvást. Ezt a típusú ágyrácsot mindazoknak ajánljuk, akik speciális igényekkel vagy egészségi porblémákkal küzdenek, vagy  szervezetük nagy terhelésnek van kitéve napközben.


Duo Fej-lábemelős ágyrács

Duo Fej-lábemelős ágyrács

A Duo fej-láb emelős ágyrács azoknak kiváló választás, akik egészségük és maximális komfortjuk érdekében ágyuk lábrészét vagy fejrészét szeretnék megemelni. A Duo emelős ágyrácsnál ugyanis a fej és lábrész magassága 10 fokozatban manuálisan állítható!
44 900 Ft

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.