Duo Fej-lábemelős ágyrács

A Duo fej-láb emelős ágyrács azoknak kiváló választás, akik egészségük és maximális komfortjuk érdekében ágyuk lábrészét vagy fejrészét szeretnék megemelni. A Duo emelős ágyrácsnál ugyanis a fej és lábrész magassága 10 fokozatban manuálisan állítható!
Duo Fej-lábemelős ágyrács
Méret Eredeti ár Akció Vásárlás
80 X 200 34900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
90 X 200 34900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
Anyag Gőzölt bükk
Csomagolás Hagyományos
Terhelhetőség 120 kg
Egyedi méret igen
Garancia 2 év
Állítható Manuálisan
Lécek száma 28

Duo fej-láb emelős ágyrács: az egészséges és regeneráló alvásért!

 

A Duo fej-láb emelős ágyrács azoknak kiváló választás, akik egészségük és maximális komfortjuk érdekében ágyuk lábrészét vagy fejrészét szeretnék megemelni. A Duo emelős ágyrácsnál ugyanis a fej és lábrész magassága 10 fokozatban manuálisan állítható!  Az ágyrács 28 db farugót tartalmaz, melyek által még nagyobb komfortot, nyomáskiegyenlítést és és fokozott teherbírást tesz lehetővé. A deréktájon 5db léc duplázott és csúszkákkal rendelkezik, így a keménység és rugalmasság mértéke állítható. Hosszában a lécsor hevederrel összefűzött, ezáltal még harmonikusabb a teherelosztás.

 

Mit érdemes tudni a manuálisan emelhető ágyrácsokról?

A fej-láb emelős ágyrácsok rendkívül hasznos funkcióval rendelkeznek, mivel egyedi igény szerint megemelik a fejet vagy a lábrészt, vagy akár mindkettőt. Ezért mára már egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A lábak és/vagy a fejrész megemelése maximálisra növeli az alvás közben elérhető komfortot és a pihentető, regeneráló alvást. Ezt a típusú ágyrácsot mindazoknak ajánljuk, akik speciális igényekkel vagy egészségi problémákkal küzdenek, vagy szervezetük nagy terhelésnek van kitéve napközben. A láb enyhe fokú megemelésekor a vérkeringés, a vénák tehermentesítése a lehető legnagyobb mértékben zajlik, így ha Ön visszérbetegséggel, cukorbetegséggel, keringési problémákkal küzd, akkor kifejezetten ajánlatos így aludnia! Kiksmamáknak is fokozottan ajánljuk, illetve mindenkinek, aki egészségtudatos szemlélettel rendelkezik és fontos számára a prevenció.

Az ágyrácsok feladata általánosan, hogy egyenletesen eloszlassák a matracra nehezedő súlyterhelést, továbbá biztosítsák a matrac stabil alátámasztását és megfelelő szellőzését. Az ágyrács nagy mértékben hozzájárul a matrac használójának komfortérzetéhez és  a matrac előnyös tulajdonságainak és élettartamának megőrzéséhez. A megfelelő minőségű agyrácsnál a lécek közötti távolság nem haladhatja meg a lécek szélességének másfélszeresét.

 

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.