328. fenyő ágykeret

A 328. sorszámmal ellátott borovi fenyőből készült, egyszerű és mégis esztétikus kivitelű, rendkívül kedvező árfekvésű ágykeret tökéletes választás a naturlaisztikusság kedvelőinek! Az ágykeret fejvége és lábvége egyszerű és mégis frappáns téglalap osztású design-nal készült.
328. fenyő ágykeret
Méret Eredeti ár Akció Vásárlás
90 X 200 44900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
140 X 200 53900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
160 X 200 64900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
180 X 200 69900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
Anyag Borovi fenyő
Csomagolás Lapraszerelt
Egyedi méret Nem
Garancia 1 év
Szállítási határidő 2-3 héten belül
Pácolás Nem pácolható
Külső méret Belső méret, plusz 8 cm
Fejvég magassága 80 cm
Ágyrács Nem tartalmazza
Matrac süllyedése 4 cm
Oldal magasság 36 cm
Anyagvastagság Oldal 3 cm, fej-láb vég 6 cm

Egyszerűen megéri: borovi fenyő ágykeret a naturalisztikusság jegyében!

  

A 328. sorszámmal ellátott borovi fenyőből készült, egyszerű és mégis esztétikus kivitelű, rendkívül kedvező árfekvésű ágykeret tökéletes választás a naturlaisztikusság kedvelőinek! Az ágykeret fejvége és lábvége egyszerű és mégis frappáns téglalap osztású design-nal készült, mely bármely korosztály számára használhatóvá teszi. A minőségi borovi fenyő alapanyag és a csinos kialakítása lehetővé teszi, bármilyen stílusú szobába elhelyezzék.

 

Mit kell tudni a fenyőről?

A fenyő bútorok hangulata egyedi melegséget visz otthonába! Aki szereti a szép rajzolatú, faeres mintázatot, annak igazán szívmelengető érzés nap mint nap az egyedi szépségű bútorok között élni. A fenyő a puhafák közül jelenleg is a legelterjedtebb fafajta, hiszen könnyű és költséghatékony megmunkálás, maximális alakíthatóság jellemzi. A fenyő alapanyag rendkívül sokoldalúan felhasználható, és alakíthatósága révén a végeredménynek csak egyediségünk és fantáziánk szabhat határt. A fenyő bútorok rendkívül költséghatékonyak, ráadásul ár-érték arányuk is kiváló. Ráadásul a fenyő bútorok kiegészítőválasztéka rendkívül széleskörű, és szinte bárhol könnyen elérhető.

Az egyes fenyőbútorok készülhetnek erdei fenyőből, vagy borovi fenyőből. A két fenyőféle alaptulajdonságai tulajdonképpen megegyeznek, a borovi fenyő valamivel keményebb és ezért strapabíróbb alapanyag.

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.