348. fenyő ágykeret

Valódi borovi fenyőből készült, 348. sorszámra hallgató, rendkívül kedvező árfekvésű ágykeret letisztult és kecses kialakítással! Az ágykeret összességében nagyon kecses, fejvége egyszerű és decens formavilágot tükröz a függőleges oszlopos kialakítással.
348. fenyő ágykeret
Méret Eredeti ár Akció Vásárlás
90 X 200 42900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
160 X 200 58900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
180 X 200 64900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
Anyag Borovi fenyő
Csomagolás Lapraszerelt
Egyedi méret Nincs
Garancia 1 év
Szállítási határidő 2-3 héten belül
Pácolás Nem pácolható
Külső méret Belsőméret, plusz 8 cm
Fejvég magassága 91 cm
Ágyrács Nem tartalmazza
Matrac süllyedése 4 cm
Oldal magasság 36 cm
Anyagvastagság Oldal 3 cm, fej-láb vég 6 cm

Valódi borovi fenyő ágykeret letisztult és kecses kialakítással!

 

Valódi borovi fenyőből készült, 348. sorszámra hallgató, rendkívül kedvező árfekvésű ágykeret letisztult és kecses kialakítással! Az ágykeret összességében nagyon kecses, fejvége egyszerű és decens formavilágot tükröz a függőleges oszlopos kialakítással. Tökéletesen visszaadja a fenyő alapanyag nagyszerűségét! Bármilyen stílusú szobába, akár a legkisebb helyre is kiválóan elhelyezhető ágy.

  

Mit kell tudni a fenyőről?

A fenyő bútorok hangulata egyedi melegséget visz otthonába! Aki szereti a szép rajzolatú, faeres mintázatot, annak igazán szívmelengető érzés nap mint nap az egyedi szépségű bútorok között élni. A fenyő a puhafák közül jelenleg is a legelterjedtebb fafajta, hiszen könnyű és költséghatékony megmunkálás, maximális alakíthatóság jellemzi. A fenyő alapanyag rendkívül sokoldalúan felhasználható, és alakíthatósága révén a végeredménynek csak egyediségünk és fantáziánk szabhat határt. A fenyő bútorok rendkívül költséghatékonyak, ráadásul ár-érték arányuk is kiváló. Ráadásul a fenyő bútorok kiegészítőválasztéka rendkívül széleskörű, és szinte bárhol könnyen elérhető.

Az egyes fenyőbútorok készülhetnek erdei fenyőből, vagy borovi fenyőből. A két fenyőféle alaptulajdonságai tulajdonképpen megegyeznek, a borovi fenyő valamivel keményebb és ezért strapabíróbb alapanyag.

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.