Fix ágyrácsok


A fix ágyrácsok onnan kapták nevüket, hogy nem állíthatóak, a lécezés fix. Ez a típusú ágyrács rendkívül masszív és biztos alátámasztást nyújt, különösen ajánlott minden olyan matrac alá, ami rugalmas, lágy, például latex vagy egyéb lágyhab matracok esetén. A vastagabb matracok alá javasolt! Merev alátámasztást biztosít, ezáltal fokozza matracának komfortját főként hason ill. háton fekvés esetén. A fix ágyrácsok általában összeszerelt kivitelűek, a keresztléceket 2 hosszanti léchez rögzítik, így helyükön tartva azokat. Ez a két hosszú léc fekszik fel az ágy falc lécére, így nincs szükség utólagos barkácsolásra.


Fix ágyrács (deszkázat)

Fix ágyrács (deszkázat)

A fix ágyrácsozat tulajdonképpen egy erős deszkázat, ami az ágyrácsok között a legegyszerűbb, legolcsóbb megoldás. Általában 7-10 cm széles fenyő lécekből áll, melyeket hézagosan egymáshoz rögzítenek.
22 900 Ft
Duo rugalmas ágyrács

Duo rugalmas ágyrács

28 db farugót tartalmaz#,mely nagyobb komfortot,nyomáskiegyenlítéstés és fokozott teherbírást tesz lehetõvé.Deréktájon 5db léc duplázott és csúszkákkal ellátott,így a keménység állítható.Hosszában a lécsor hevederrel összefûzött,ezáltal még harmonikusabb a teherelosztás. Egyedi méretekben is rendelhetõ!
30 900 Ft

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.