Fix ágyrács (deszkázat)

A fix ágyrácsozat tulajdonképpen egy erős deszkázat, ami az ágyrácsok között a legegyszerűbb, legolcsóbb megoldás. Általában 7-10 cm széles fenyő lécekből áll, melyeket hézagosan egymáshoz rögzítenek.
Fix ágyrács (deszkázat)
Méret Eredeti ár Akció Vásárlás
80 X 200 16900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
90 X 200 16900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
70x200 16900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár

Fix ágyrácsozat a kifejezetten kemény fekvőfelületet kedvelőknek!

 

A fix ágyrácsozat tulajdonképpen egy erős deszkázat, ami az ágyrácsok között a legegyszerűbb, legolcsóbb megoldás. Általában 7-10 cm széles fenyő lécekből áll, melyeket hézagosan egymáshoz rögzítenek. Ez az ágyrács típus kizárólag a matrac megtartására szolgál, megfelelő komforttal bíró fekvést csak a rajta elhelyezett, jól kiválasztott matractól kaphatunk. Ajánljuk azoknak, akik pénztárcakímélő megoldást keresnek, és matracukkal kiegészítve ezt a típusú ágyrácsot maximálisan ki tudják használni.

 

Mit érdemes tudni a fix ágyrácsról?

A fix ágyrácsok onnan kapták nevüket, hogy nem állíthatóak, a lécezésük fix. Ez a típusú ágyrács rendkívül masszív és biztos alátámasztást nyújt, különösen ajánlott minden olyan matrac alá, ami rugalmas, lágy, például latex vagy egyéb lágyhab matracok esetén. A vastagabb matracok alá javasolt! Merev alátámasztást biztosít, ezáltal fokozza matracának komfortját főként hason ill. háton fekvés esetén. A fix ágyrácsok általában összeszerelt kivitelűek, a keresztléceket 2 hosszanti léchez rögzítik, így helyükön tartva azokat. Ez a két hosszú léc fekszik fel az ágy falc lécére, így nincs szükség utólagos barkácsolásra. Az ágyrács feladata, hogy egyenletesen eloszlatja a matracra nehezedő súlyterhelést, továbbá biztosítja a matrac stabil alátámasztását és megfelelő szellőzését. Az ágyrács nagy mértékben hozzájárul a matrac használójának komfortérzetéhez és  a matrac előnyös tulajdonságainak és élettartamának megőrzéséhez. A megfelelő minőségű agyrácsnál a lécek közötti távolság nem haladhatja meg a lécek szélességének másfélszeresét.

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.