Gyermek matracok


A gyerekek számára is nagyon fontos szempont a megfelelő matrac kiválasztása, a gyerekmatrac használata már 2-3 éves kor után javasolt, ahogyan kinövi a kiságyat a gyermekünk. Kortól függően az optimális alátámasztás figyelembevételével kell kiválasztani a  megfelelő anyagösszetételű és felépítésű matracot, hiszen az antibakteriális, antiallergén habok megjelenésével sokkal egészségesebb, korszerűbb, légáteresztőbb alapanyagok is rendelkezésünkre állnak már. Elengedhetetlen szempont, hogy a matrac huzata antiallergén, mosható legyen.


Bambi Eco gyerekmatrac

Bambi Eco gyerekmatrac

8 cm magas PUR habból készült gyerekmatrac. Külső huzata antiallergén, mosható aloe verás.Egyedi méretben is rendelhető.
13 900 Ft
Bambi Plus gyerekmatrac

Bambi Plus gyerekmatrac

Ugye Ön is szeretné, hogy gyermeke mindig frissen, kipihenten ébredjen? Mindez könnyedén megvalósítható a Bambi Plus gyerekmatraccal, mely 8 cm-es vastagságával és félkemény fekvőfelületével megbízható alvótársa less gyermekének!
19 900 Ft
Bambi Extra gyerekmatrac

Bambi Extra gyerekmatrac

Ha szeretné, hogy gyermekének komfortos, pihentető alvásban legyen része, akkor válassza a Bambi Extra gyerekmatracot! A 9 cm vastagságú félkemény fekvőfelületű matrac a rugalmas HR hideghab és a feszes kókuszréteg kombinációjából áll, ráadásul mosható aloeverás huzattal rendelkezik.
20 900 Ft
Bambi Kókusz Gyerekmatrac

Bambi Kókusz Gyerekmatrac

Gyermeke a kemény felületű matracot igényli? Akkor ideális számára a kókuszrost összetételű Bambi Kókusz matrac levehető és mosható aloeverás huzattal!
21 900 Ft

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.