Habrugós matracok


Habrugós matracok tökéletes pontrugalmasságuknak köszönhetően optimális alátámasztást biztosítanak, zajtalanok és rendkívül jól szellőznek. A legjobb modellek két ergonómiai zónával is rendelkeznek. A habrugós matrac habrugói egyszerre mozognak egymástól függetlenül és együttmûködve is. A habrugók által nyújtott biztos alátámasztás hatására a vérkeringés fokozódik, és a gerinc terhelése megszűnik. A minőségi termékekben a habrugók különbözõ sűrűségű és keménységű habokból készülnek, ezzel elősegítve a pihentetõ alvást. 


Evolution Plus

Evolution Plus

Az Evolution Plus 22 cm-es, közepesen magas félkemény habrugós matrac kiváló választás azoknak, akik a legújabb technológiát keresik a matracvásárlás során is, hogy ezen vívmányok előnyeit alváskomfortjuk javára fordíthassák. Ez a matrac speciálisan ötvözi a rugós eljárást a memory hab előnyeivel: ún. habrugós vákuum technológiával készült.
117 900 87 900 Ft
Evolution Platinum

Evolution Platinum

Az Evolution Platinum habrugós matrac kiváló választás azoknak, akik a legújabb technológiát keresik a matracvásárlás során is, hogy ezen vívmányok előnyeit alváskomfortjuk javára fordíthassák. Ez a matrac speciálisan ötvözi a rugós eljárást a memory hab előnyeivel.
289 900 239 900 Ft

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.