Hab matracok


Az egyik legdinamikusabban fejlődő matrac alapanyag a hideghab vagy más néven komforthab. A legfontosabb tulajdonságai közül megemlítendő a tökéletes légáteresztés a nyitott sejtszerkezetnek köszönhetően. Továbbá rugalmas, tartós, stabil szerkezetű, 100%-ig hipoallergén, és a legoptimálisabb súlyelosztásra képes anyag. Kiváló pontrugalmassággal rendelkezik, formakövető. A minőségi nagy sűrűségű hideghabokat hosszú élettartam jellemzi, nem deformálódnak el, hanem hosszú időn át megtartják eredeti alakjukat.


Student

Student

A Student habmatrac kifejezetten gyermekek, méghozzá iskolás korú gyermekek számára készült, ráadásul kétféle keménységű oldallal.
47 900 Ft
Tevere 16 habmatrac

Tevere 16 habmatrac

A Tevere 16 matrac azok számára készült, akik egy kedvező ár-érték arányú kemény felületű habmatracra vágynak, és fontos számukra az egészséges alátámasztás a gerincük és testük védelme érdekében.
61 900 Ft
Casa

Casa

“Casa” matracunk, mely igazán kemény fekvőfelületet biztosító, nagyon jó formatartó képességű Eliocell hideghab matrac, hosszú élettartamával kitartó társa lesz az elkövetkező években.
64 900 Ft
Tevere 20 habmatrac

Tevere 20 habmatrac

Ha egy kedvező ár-érték arányú kemény felületű habmatracot keres, és fontos az Ön számára a kiváló nyomáselosztás és egészséges gerincvédő alátámasztás, akkor ez a 20 cm magas matrac a megfelelő választás.
72 900 Ft
Caorle habmatrac

Caorle habmatrac

A “Caorle” névre hallgató, kemény fekvőfelületet biztosító, nagyon jó formatartó képességű hideghab matrac hosszú élettartamával kitartó társa less az elkövetkező években! Ezt a 20 cm magas, hideghab matracot 32kg/m3 sűrűségű, feszes tartású Eliocell hideghab alkotja.
79 900 Ft
Teverero

Teverero

A Teverero matrac azok kedvence lesz, akik szeretik a komplexitást: ez a matrac nagyrugalmasságú HR hideghab maggal rendelkezik, melyet Eliocell hideghab rétegek vesznek körül.
81 900 Ft
PrimaZone HR habmatrac

PrimaZone HR habmatrac

A Primazone HR matrac kiváló választás azoknak, akik prémium minőségű, klasszikus és egyúttal gerinckímélő tulajdonsággal rendelkező matracra vágynak!
89 900 Ft
Bibione habmatrac

Bibione habmatrac

Szeretne egy matracot, ami kényelmes, tartós, légáteresztő és még a gerincét is óvja? Ebben az esetben megtalálta a tökéletes matracot, mellyel elérhetővé válik a Ön számára lehető legkomfortosabb alvásélmény.
99 900 Ft
Lerici habmatrac

Lerici habmatrac

A 20 cm vastagságú Lerici matrac különleges luxus kényelmet biztosító felső HR hideghab rétege pontról pontra követi a test vonalát, így a fekvőfelület maximálisan kényelmes és befogadó lesz.
104 900 Ft

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.