Bibione

Szeretne egy matracot, ami kényelmes, tartós, légáteresztő és még a gerincét is óvja? Ebben az esetben megtalálta a tökéletes matracot, mellyel elérhetővé válik a Ön számára lehető legkomfortosabb alvásélmény.
Bibione
Méret Eredeti ár Akció Vásárlás
80 X 200 79900.00 Ft 69 900 Ft kosár
90 X 200 79900.00 Ft 71 900 Ft kosár
140 X 200 125900.00 Ft 109 900 Ft kosár
160 X 200 142900.00 Ft 126 900 Ft kosár
180 X 200 159900.00 Ft 142 900 Ft kosár
Alváspozíció háton, oldalt
Huzat típus Fix
Keménység Félkemény
Összetétel Hideghab, latex
Terhelhetőség 130 kg
Matrac magasság 20 cm
Zónák száma 7 zónás
Antiallergén Igen
Egyedi méret Igen
Garancia 10 év
Kényelmi réteg Latex
Szállítási határidő Azonnal, vagy 5 munkanapon belül

 

Kényelmes, tartós, légáteresztő és ideális a gerincének? Igen, a Bibione latex-hideghab matrac mindezeket tudja!

 

Szeretne egy matracot, ami kényelmes, tartós, légáteresztő és még a gerincét is óvja?  Ebben az esetben megtalálta a tökéletes matracot, mellyel elérhetővé válik a Ön számára leheteő legkomfortosabb alvásémény. Ennek a 20 cm magas 7 zónás latex matracnak a tartóhabja egy 32kg/m3 sűrűségű, feszes tartású Eliocell hideghab. Az Eliocell hideghab ár-érték arányt tekintve a hideghab matracok közül kiemelkedő, mivel költséghatékonysága mellett nagyon jó formastabilitással rendelkezik és az átszellőzése is tökéletesen megfelelő. Ráadásul különleges Amicor Pure huzattal rendelkezik, melynek összetételét olyan speciális textilszálak alkotnak, melyek lehetővé teszik amég kedvezőbb légátersztést. Így elkerülhető a pára lecsapódása a matrac szövetében, ennek következtében a gombák és baktériumok kialakulásának esélyét is csökkenti. Az egyes keresztirányú zónák által biztosított megfelelő alátámasztásnak köszönhetően pedig gerincünket és teljes vázizomzatunkat kíméljük, teljes elernyedést és pihenést biztosítva ezáltal. Ez a stabil, gerinckímélő hideghab matrac tehát minden feltételt biztosít az egészséges és igazán pihentető, komfortos alvásszokás kialakításához.

 

 

Mit jelent a 7 zónás felépítés?

 

A matracok zónákra való felosztása azon a felismerésen alapszik, miszerint  a testünk által a matracot érő egyenetlen súlyelosztás keresztirányú zónák kialakításával kiegyenlíthető, így a matrac egyenletesen  és stabilan támasztja alá a testet, miközben a zónák más és más keménységűek (lehetnek). Egy jó, gerinckímálő matrac elképzelhetetlen min. 5, de inkább 7 zóna nélkül, hiszen ezek által tökéletesen harmonizál a test ergonómiájával, súlyelosztási különbségeivel, ezáltal minden testrész egyedi, a legideálisabb erősségű alátámasztást kapja.

 

 

 

Miért válasszunk hideghab matracot?

 

A hideghab egy igazán kiváló tulajdonságokkal rendelkező anyag: rugalmas, tartós, stabil szerkezetű, 100%-ig hipoallergén, a legoptimálisabb súlyelosztásra képes, nedvességtaszító, kiválóan szellőző stb. Minek köszönhető mindez? A „hideghab“ név az eljárást jelöli:  a habosításban részvevő két anyag, a poliol és az izocianát kémiai reakciója alacsony hőmérsékleten zajlik, miután a habosítási folyamat lezárult, egy nedvességtaszító, nagyon rugalmas, teljesne homogén anyagot kapunk. Nyitott pórusai révén a nyomáselosztása és a szellőzése messzemenően jobb, mint bármely hagyományos anyagé. A sűrűsége és a gyártási folyamat meghatározza az elasztikus struktúráját. Minél nagyobb egy hideghab sűrűsége, annál stabilabb és hosszabb élettartamú lesz. A hideghab matracokat két kategóriába sorolhatjuk: 1. a poliéter bázison alapuló, árfekvésük miatt legkedveltebb hideghab matracok, 2. poliuretán habmatracok: sokkal jobb átszellőzés és lényegesen hosszabb élettartam jellemzi őket. Az ún. HR hideghab matracok szintén poliuretán habmatracok, azonban rendkívül nyitott sejtszerkezetükkel és páratlan rugalmasságukkal a hideghabok csúcsán helyezkednek el. A különböző matracokban használt hideghabot napjainkban a legmodernebb kórházakban és az űrutazások során is használják, mivel mikrocellás felépítése miatt képes azonnal reagálva felvenni a  test minden görbületét. Ez az egyedi testkövetés egyenletesen elosztja a test súlyát és megelőzi a kellemetlen nyomáspontok kialakulását, melyek főleg a csípő, a karok, és vállak környékén alakulhatnak ki, és amelyek keringési rendellenességeket, zsibbadságot, merevséget vagy fájdalmat okozhatnak. Kifejezetten ajánlott ezért azoknak, akik reumatikus, keringési betegségben szenvednek.

  

A Bibione habmatrac:

 • Eliocell hideghab mag
 • Kiváló latex-hideghab felépítés
 • A hideghab sűrűsége: 32kg/m3
 • Félkemény fekvőfelület
 • Magassága: 20 cm
 • Terhelhetőség: 130 kg
 • 7 ergonómiai zóna
 • Légáteresztő Amicor Pure huzat
 • 10 év garancia

 

Az Amicor Pure huzat jellemzői: 

 • ún. Amicor Pure textilszálat tartalmaz
 • Nagyon jó légáteresztő képességű
 • Allergiásoknak is ajánljuk
 • Gombák, baktériumok és atkák elleni védelem
 • Szabadabb légzést biztosít

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.