Casa

“Casa” matracunk, mely igazán kemény fekvőfelületet biztosító, nagyon jó formatartó képességű Eliocell hideghab matrac, hosszú élettartamával kitartó társa lesz az elkövetkező években.
Casa
Méret Eredeti ár Akció Vásárlás
80 X 200 39900.00 Ft 29 900 Ft kosár
90 X 200 39900.00 Ft 29 900 Ft kosár
100 X 200 43900.00 Ft 34 900 Ft kosár
120 X 200 48900.00 Ft 39 900 Ft kosár
140 X 200 58900.00 Ft 49 900 Ft kosár
160 X 200 68900.00 Ft 57 900 Ft kosár
180 X 200 79900.00 Ft 59 900 Ft kosár
Alváspozíció Háton
Huzat típus Fix
Keménység Kemény
Összetétel Hideghab
Terhelhetőség 110 kg
Matrac magasság 16 cm
Zónák száma nincs
Antiallergén Igen
Egyedi méret Igen
Garancia 10 év
Kényelmi réteg Hideghab
Szállítási határidő Azonnal, vagy 5 munkanapon belül

Stabil, kemény matracot keres kedvező áron? Akkor Önnek a Casa hideghab vákuummatracunkat ajánljuk!

 

“Casa” matracunk, mely igazán kemény fekvőfelületet biztosító, nagyon jó formatartó képességű Eliocell hideghab matrac, hosszú élettartamával kitartó társa lesz az elkövetkező években! Egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége: ezt a 16 cm vastagságú, kemény fekvőfelületű hideghab matracot 32kg/m3 sűrűségű, feszes tartású Eliocell hideghab alkotja. Az Eliocell hideghab ár-érték arányt tekintve a hideghab matracok közül kiemelkedő, mivel költséghatékonysága mellett nagyon jó formastabilitással rendelkezik és a hideghab nyitott sejtszerkezetének köszönhetően az átszellőzése is rendkívül kiváló. Testének minden pontja tökéletesen megfelelő kemény alátasztást kap. Ez a matrac ráadásul egyedülálló „silver technology“ eljárással készült, melynek sajátossága, hogy a huzat gyártása során a szövetszálakat ezüstionokkal kezelik, ennek eredményeképpen az ezüstionok reakcióba lépnek a szövetszálakkal és hozzájuk kötődnek, így alakul ki az „ezüstszálas“ huzat. Ez a huzat stabil szerkezetű, tartós, és  a rendszeres mosás során sem veszít az ezüstionokból. Az ezüst legfontosabb tulajdonsága, amiért a huzatok készítése során alkalmazzák, az az antibakteriális hatása és a matrachuzatban kialakuló kellemetlen szagok semlegesítése. Ennek az antibakteriális hatásnak köszönhetően matracunkon kevésbé telepszenek meg a gombák, baktériumok - és még a legnagyobb ellenség - a poratkák sem. Továbbá az ezüst kiválóan elvezeti az esetlegesen kialakuló bioelektromos feszültségeket is, így elősegítve  a még mélyebb nyugalom elérését.

Ez a stabil, formatartó hideghab matrac tehát minden feltételt biztosít a hétköznapi stressz levezetéséhez, és  a pihentető, komfortos alvásélmény eléréséhez.

 

 

Miért válasszunk hideghab matracot?

 

A hideghab egy igazán kiváló tulajdonságokkal rendelkező anyag: rugalmas, tartós, stabil szerkezetű, 100%-ig hipoallergén, a legoptimálisabb súlyelosztásra képes, nedvességtaszító, kiválóan szellőző stb. Minek köszönhető mindez? A „hideghab“ név az eljárást jelöli:  a habosításban részvevő két anyag, a poliol és az izocianát kémiai reakciója alacsony hőmérsékleten zajlik, miután a habosítási folyamat lezárult, egy nedvességtaszító, nagyon rugalmas, teljesne homogén anyagot kapunk. Nyitott pórusai révén a nyomáselosztása és a szellőzése messzemenően jobb, mint bármely hagyományos anyagé. A sűrűsége és a gyártási folyamat meghatározza az elasztikus struktúráját. Minél nagyobb egy hideghab sűrűsége, annál stabilabb és hosszabb élettartamú lesz. A hideghab matracokat két kategóriába sorolhatjuk: 1. a poliéter bázison alapuló, árfekvésük miatt legkedveltebb hideghab matracok, 2. poliuretán habmatracok: sokkal jobb átszellőzés és lényegesen hosszabb élettartam jellemzi őket. Az ún. HR hideghab matracok szintén poliuretán habmatracok, azonban rendkívül nyitott sejtszerkezetükkel és páratlan rugalmasságukkal a hideghabok csúcsán helyezkednek el. A különböző matracokban használt hideghabot napjainkban a legmodernebb kórházakban és az űrutazások során is használják, mivel mikrocellás felépítése miatt képes azonnal reagálva felvenni a  test minden görbületét. Ez az egyedi testkövetés egyenletesen elosztja a test súlyát és megelőzi a kellemetlen nyomáspontok kialakulását, melyek főleg a csípő, a karok, és vállak környékén alakulhatnak ki, és amelyek keringési rendellenességeket, zsibbadságot, merevséget vagy fájdalmat okozhatnak. Kifejezetten ajánlott ezért azoknak, akik reumatikus, keringési betegségben szenvednek.

  

A Casa habmatrac:

 • Eliocell hideghab
 • Kemény, strapabíró fekvőfelület
 • A hideghab sűrűsége: 32kg/m3
 • Magassága: 16 cm
 • Terhelhetőség: 110 kg
 • Antibakteriális ezüstszálas huzat
 • 10 év garancia
 • Vákuumcsomagolva szállítjuk

 

Az ezüstszálas huzat jellemzői: 

 • Ezüstionok találhatók a szövetszálak felületén
 • Antibakteriális
 • Szagmentesítő
 • Megakadályozza a gombatelepek kialakulását
 • Kedvezőtlen környezet ad az atkáknak
 • Szabadabb, nyugodtabb légzést biztosít
 • Allergiásoknak is ajánljuk!

 

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.