Tevere 20

Ha egy kedvező ár-érték arányú kemény felületű habmatracot keres, és fontos az Ön számára a kiváló nyomáselosztás és egészséges gerincvédő alátámasztás, akkor ez a 20 cm magas matrac a megfelelő választás.
Tevere 20
Méret Eredeti ár Akció Vásárlás
80 X 200 67900.00 Ft 55 900 Ft kosár
90 X 200 67900.00 Ft 55 900 Ft kosár
140 X 200 99900.00 Ft 89 900 Ft kosár
160 X 200 116900.00 Ft 99 900 Ft kosár
180 X 200 129900.00 Ft 112 900 Ft kosár
Alváspozíció háton, oldalt
Huzat típus Levehető, mosható
Keménység Kemény
Összetétel Hideghab
Terhelhetőség 130 kg
Matrac magasság 20 cm
Zónák száma 7 zónás
Antiallergén Igen
Egyedi méret Igen
Garancia 10 év
Kényelmi réteg Hideghab
Szállítási határidő Azonnal, vagy 5 munkanapon belül

Kemény fekvőfelületű, 20 cm magas gerinckímélő Eliocell hideghab matrac kedvező áron: ez a “Tevere 20” matracunk!

 

Ha egy kedvező ár-érték arányú kemény felületű habmatracot keres, és fontos az Ön számára a kiváló nyomáselosztás és egészséges gerincvédő alátámasztás, akkor ez a 20 cm magas matrac a megfelelő választás. A Tevere 20 matrac 7 ergonómiai zónával szolgálja az egészséges alvást és a test anatómiájának megfelelő nyomáselosztást. A kulcsfontosságú testtájakon – mint pl. fej, nyak, váll, csípő – megfelelő alátámasztást biztosít ahhoz, hogy a gerince és a végtagjai a helyes testtartást vegyék fel alvás közben is. A matrac ún. Eliocell hideghab matrac, kiváló rugalmassággal rendelkezik a 32kg/m3 sűrűségének köszönhetően. A matrac a hideghabokra jellemzően millió számra tartalmaz mikroszkopikus csatornákat, melyek hálozatokká rendeződve futnak a matrac belsejében, így biztosítják a hatékony ventillációt és nedvességelvezetést. A stabilitást a mély bemetszések illetve enyhe lekerekítések biztosítják a váll és a hátzóna területén.

Ez a matrac egyedülálló silver ezüstszálas huzattal készült, melynek sajátossága, hogy a huzat gyártása során a szövetszálakat ezüstionokkal kezelik, ennek eredményeképpen az ezüstionok reakcióba lépnek a szövetszálakkal és hozzájuk kötődve létrejön az ún. „ezüstszálas“ huzat. Ez a huzat stabil szerkezetű, tartós, és  a rendszeres mosás során sem veszít az ezüstionokból. Az ezüst legfontosabb tulajdonsága, amiért a huzatok készítése során alkalmazzák, az antibakteriális hatása és a matrachuzatban kialakuló kellemetlen szagok semlegesítése. Ennek az antibakteriális hatásnak köszönhetően matracunkon kevésbé telepszenek meg a gombák, baktériumok - és még a legnagyobb ellenség - a poratkák sem. Továbbá az ezüst kiválóan elvezeti az esetlegesen kialakuló bioelektromos feszültségeket is, így elősegítve  a még mélyebb nyugalom elérését.

 

Mit jelent a 7 zónás felépítés?

 

A matracok zónákra való felosztása azon a felismerésen alapszik, miszerint  a testünk által a matracot érő egyenetlen súlyelosztás keresztirányú zónák kialakításával kiegyenlíthető, így a matrac egyenletesen  és stabilan támasztja alá a testet, miközben a zónák más és más keménységűek (lehetnek). Egy jó, gerinckímálő matrac elképzelhetetlen min. 5, de inkább 7 zóna nélkül, hiszen ezek által tökéletesen harmonizál a test ergonómiájával, súlyelosztási különbségeivel, ezáltal minden testrész egyedi, a legideálisabb erősségű alátámasztást kapja.

 

 

 

Miért válasszunk habmatracot?

 

A hideghab egy igazán kiváló tulajdonságokkal rendelkező anyag: rugalmas, tartós, stabil szerkezetű, 100%-ig hipoallergén, a legoptimálisabb súlyelosztásra képes, nedvességtaszító, kiválóan szellőző stb. Minek köszönhető mindez? A „hideghab“ név az eljárást jelöli:  a habosításban részvevő két anyag, a poliol és az izocianát kémiai reakciója alacsony hőmérsékleten zajlik, így a hab anyagszerkezete nem károsodik. Miután a habosítási folyamat lezárult, egy nedvességtaszító, nagyon rugalmas, teljesen homogén anyagot kapunk. Nyitott pórusai révén a nyomáselosztása és a szellőzése messzemenően jobb, mint bármely hagyományos anyagé. A sűrűsége és a gyártási folyamat meghatározza az elasztikus struktúráját. Minél nagyobb egy hideghab sűrűsége, annál stabilabb és hosszabb élettartamú lesz. A hideghab matracokat két kategóriába sorolhatjuk: 1. a poliéter bázison alapuló, árfekvésük miatt legkedveltebb hideghab matracok, 2. poliuretán habmatracok: sokkal jobb átszellőzés és lényegesen hosszabb élettartam jellemzi őket. Az ún. HR hideghab matracok szintén poliuretán habmatracok, azonban rendkívül nyitott sejtszerkezetükkel és páratlan rugalmasságukkal a hideghabok csúcsán helyezkednek el. A különböző matracokban használt hideghabot napjainkban a legmodernebb kórházakban és az űrutazások során is használják, mivel mikrocellás felépítése miatt képes azonnal reagálva felvenni a test minden görbületét. Ez az egyedi testkövetés egyenletesen elosztja a test súlyát és megelőzi a kellemetlen nyomáspontok kialakulását, melyek főleg a csípő, a karok, és vállak környékén alakulhatnak ki, és amelyek keringési rendellenességeket, zsibbadságot, merevséget vagy fájdalmat okozhatnak. Kifejezetten ajánlott ezért azoknak, akik reumatikus, keringési betegségben szenvednek. A vákuum matracok magja többnyire hideghabból áll, mert ez az anyag kibírja a több tonnás összepréselést és összehengergetést.

 

  

A Tevere 20 matrac:

 • Eliocell hideghab összetétel
 • 32kg/m3 sűrűségű hab alkotja
 • Kemény fekvőfelület
 • Kiválóan szellőzik
 • Magassága: 20 cm
 • Hosszú élettartam
 • Terhelhetőség: 120 kg
 • 7 ergonómiai zóna
 • Silver ezüstszálas huzat
 • 10 év garancia

 

Az ezüstszálas huzat jellemzői: 

 • Levehető és mosható
 • Higiénikus
 • Antiallergén
 • Stresszoldó hatású
 • Bőrnyugtató hatású
 • Allergiásoknak is ajánljuk
 • Környezetbarát
 • Sokszori mosás során sem veszít tulajdonságaiból

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.