Teverero

A Teverero matrac azok kedvence lesz, akik szeretik a komplexitást: ez a matrac nagyrugalmasságú HR hideghab maggal rendelkezik, melyet Eliocell hideghab rétegek vesznek körül.
Teverero
Méret Eredeti ár Akció Vásárlás
80 X 200 69900.00 Ft 59 900 Ft kosár
90 X 200 69900.00 Ft 59 900 Ft kosár
140 X 200 109900.00 Ft 95 900 Ft kosár
160 X 200 119900.00 Ft 109 900 Ft kosár
180 X 200 129900.00 Ft 119 900 Ft kosár
Alváspozíció háton, oldalt
Huzat típus Levehető, mosható
Keménység Félkemény
Összetétel Hideghab, HR hab
Terhelhetőség 130 kg
Matrac magasság 18 cm
Zónák száma 7 zónás
Antiallergén Igen
Egyedi méret Igen
Garancia 10 év
Kényelmi réteg Hideghab
Szállítási határidő Azonnal, vagy 5 munkanapon belül

Különleges HR hideghab és Eliocell hideghab egységéből álló matrac kedvező áron: ez a “Teverero” matracunk!

 

A Teverero matrac azok kedvence lesz, akik szeretik a komplexitást: ez a matrac nagyrugalmasságú HR hideghab maggal rendelkezik, melyet Eliocell hideghab rétegek vesznek körül. Eme kettős segítségével egy különleges pontelasztikussággal és ventillációval rendelkező félkemény matrac jön létre. A matrac közepén elhelyezkedő HR hideghab réteg 40 kg/m3 sűrűségével extra rugalmassá és rendkívül kényelmessé teszi az egyébként feszes matracot. A kellő feszességet az ún. Eliocell hideghab rétegek biztosítják, 32kg/m3 sűrűségüknek köszönhetően. A stabilitást a mély bemetszések illetve enyhe lekerekítések biztosítják a váll és a hátzóna területén.A Teverero matrac 7 ergonómiai zónával szolgálja az egészséges alvást és a test anatómiájának megfelelő nyomáselosztást. A kulcsfontosságú testtájakon – mint pl. fej, nyak, váll, csípő – megfelelő alátámasztást biztosít ahhoz, hogy a gerince és a végtagjai a helyes testtartást vegyék fel alvás közben is. A matrac a hideghabokra jellemzően hatékony ventillációval és nedvességelvezetéssel rendelkezik.

A matrac huzata egy igazán kellemes tapintású, levehető és mosható, antiallergén huzat, mely a matrac egyéb kiváló tulajdonságai mellett hozzájárul az alváskomfortunk még tökéletesebbé válásához.

 

Mit jelent a 7 zónás felépítés?

 

A matracok zónákra való felosztása azon a felismerésen alapszik, miszerint  a testünk által a matracot érő egyenetlen súlyelosztás keresztirányú zónák kialakításával kiegyenlíthető, így a matrac egyenletesen  és stabilan támasztja alá a testet, miközben a zónák más és más keménységűek (lehetnek). Egy jó, gerinckímálő matrac elképzelhetetlen min. 5, de inkább 7 zóna nélkül, hiszen ezek által tökéletesen harmonizál a test ergonómiájával, súlyelosztási különbségeivel, ezáltal minden testrész egyedi, a legideálisabb erősségű alátámasztást kapja.

 

 

 

Miért válasszunk habmatracot?

 

A hideghab egy igazán kiváló tulajdonságokkal rendelkező anyag: rugalmas, tartós, stabil szerkezetű, 100%-ig hipoallergén, a legoptimálisabb súlyelosztásra képes, nedvességtaszító, kiválóan szellőző stb. Minek köszönhető mindez? A „hideghab“ név az eljárást jelöli:  a habosításban részvevő két anyag, a poliol és az izocianát kémiai reakciója alacsony hőmérsékleten zajlik, így a hab anyagszerkezete nem károsodik. Miután a habosítási folyamat lezárult, egy nedvességtaszító, nagyon rugalmas, teljesen homogén anyagot kapunk. Nyitott pórusai révén a nyomáselosztása és a szellőzése messzemenően jobb, mint bármely hagyományos anyagé. A sűrűsége és a gyártási folyamat meghatározza az elasztikus struktúráját. Minél nagyobb egy hideghab sűrűsége, annál stabilabb és hosszabb élettartamú lesz. A hideghab matracokat két kategóriába sorolhatjuk: 1. a poliéter bázison alapuló, árfekvésük miatt legkedveltebb hideghab matracok, 2. poliuretán habmatracok: sokkal jobb átszellőzés és lényegesen hosszabb élettartam jellemzi őket. Az ún. HR hideghab matracok szintén poliuretán habmatracok, azonban rendkívül nyitott sejtszerkezetükkel és páratlan rugalmasságukkal a hideghabok csúcsán helyezkednek el. A különböző matracokban használt hideghabot napjainkban a legmodernebb kórházakban és az űrutazások során is használják, mivel mikrocellás felépítése miatt képes azonnal reagálva felvenni a test minden görbületét. Ez az egyedi testkövetés egyenletesen elosztja a test súlyát és megelőzi a kellemetlen nyomáspontok kialakulását, melyek főleg a csípő, a karok, és vállak környékén alakulhatnak ki, és amelyek keringési rendellenességeket, zsibbadságot, merevséget vagy fájdalmat okozhatnak. Kifejezetten ajánlott ezért azoknak, akik reumatikus, keringési betegségben szenvednek. A vákuum matracok magja többnyire hideghabból áll, mert ez az anyag kibírja a több tonnás összepréselést és összehengergetést.

 

  

A Teverero matrac:

 • HR hideghab és Eliocell hideghab összetétel
 • 40 kg/m3 sűrűségű HR hab
 • 32kg/m3 sűrűségű Eliocell hab
 • Félkemény fekvőfelület
 • Kiválóan szellőzik
 • Magassága: 18 cm
 • Hosszú élettartam
 • Terhelhetőség: 130 kg
 • 7 ergonómiai zóna
 • Levehető huzat
 • 10 év garancia

 

A huzat jellemzői: 

 • Levehető
 • Mosható
 • Higiénikus
 • Antiallergén
 • Kellemes tapintású

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.