Uni Koko

A 15 cm vastagságú Uni Koko matrac különleges felépítése miatt Ön teljes kényelemben érezheti magát alvás közben, feltéve, ha az extra kemény fekvőfelület híve.
Uni Koko
Méret Eredeti ár Akció Vásárlás
80 X 200 39900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
90 X 200 39900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
140 X 200 59900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
160 X 200 65900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
180 X 200 74900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
Alváspozíció Háton
Huzat típus Levehető, mosható
Keménység Kemény
Összetétel Hideghab , kókusz
Terhelhetőség 120 kg
Matrac magasság 15 cm
Zónák száma Nincs
Antiallergén Igen
Egyedi méret Igen
Garancia 10 év
Kényelmi réteg Hideghab
Szállítási határidő Azonnal, vagy 5 munkanapon belül

Kifejezetten kemény fekvőfelületű alvásélmény a strapabíró Uni Koko hideghab-kókusz matraccal!

 

A 15 cm vastagságú Uni Koko matrac különleges felépítése miatt Ön teljes kényelemben érezheti magát alvás közben, feltéve, ha az extra kemény fekvőfelület híve. Az Uni Koko matrac hideghab és kókuszrost rétegekből áll, míg a kókuszréteg keménységet, tökéletes stabiltást és tartósságot kölcsönöz a matracnak, addig a hideghab réteg a kulcsfontosságú testrészeknél speciális alátámasztást nyújt a kényelem fokozása érdekében.

A habréteg mikroszkopikus csatornákat tartalmaz, melyek hálozatokká rendeződve futnak a matrac belsejében, így biztosítják a hatékony szellőzést, ezáltal a megfelelő nedvességelvezetést. Matracunk így segít megakadályozni bármilyen baktérium, gomba vagy atkatelep kialakulását a matracban.

A matrac választható Aloe vera-s vagy Silver ezüstszálas huzattal:

A Silver ezüstszálas huzat „silver technology“ eljárással készült, melynek sajátossága, hogy gyártása során a szövetszálakat ezüstionokkal kezelik, ennek eredményeképpen az ezüstionok reakcióba lépnek a szövetszálakkal és hozzájuk kötődnek, így alakul ki az „ezüstszálas“ huzat. Ez a huzat stabil szerkezetű, tartós, és  a rendszeres mosás során sem veszít az ezüstionokból. Az ezüst legfontosabb tulajdonsága, amiért a huzatok készítése során alkalmazzák, az az antibakteriális hatása és a matrachuzatban kialakuló kellemetlen szagok semlegesítése. Ennek az antibakteriális hatásnak köszönhetően matracunkon kevésbé telepszenek meg a gombák, baktériumok - és még a legnagyobb ellenség - a poratkák sem.

Az Aloe vera-s  huzatot a gyártás során az aloe vera növény kivonatával kezelik, ennek következtében a növény összes jótékony hatásával rendelkezik ez a huzat: bőrnyugtató hatású, segít megújulni és megőrizni a bőr rugalmasságát valamint frissességét, komfortérzetet ad és mély alvást biztosít. Segítségével a szövet igazán finom, puha tapintásúvá válik.

 

 

 

Miért válasszunk habmatracot?

 

A hideghab egy igazán kiváló tulajdonságokkal rendelkező anyag: rugalmas, tartós, stabil szerkezetű, 100%-ig hipoallergén, a legoptimálisabb súlyelosztásra képes, nedvességtaszító, kiválóan szellőző stb. Minek köszönhető mindez? A „hideghab“ név az eljárást jelöli:  a habosításban részvevő két anyag, a poliol és az izocianát kémiai reakciója alacsony hőmérsékleten zajlik, miután a habosítási folyamat lezárult, egy nedvességtaszító, nagyon rugalmas, teljesen homogén anyagot kapunk. Nyitott pórusai révén a nyomáselosztása és a szellőzése messzemenően jobb, mint bármely hagyományos anyagé. A sűrűsége és a gyártási folyamat meghatározza az elasztikus struktúráját. Minél nagyobb egy hideghab sűrűsége, annál stabilabb és hosszabb élettartamú lesz. A hideghab matracokat két kategóriába sorolhatjuk: 1. a poliéter bázison alapuló, árfekvésük miatt legkedveltebb hideghab matracok, 2. poliuretán habmatracok: sokkal jobb átszellőzés és lényegesen hosszabb élettartam jellemzi őket. Az ún. HR hideghab matracok szintén poliuretán habmatracok, azonban rendkívül nyitott sejtszerkezetükkel és páratlan rugalmasságukkal a hideghabok csúcsán helyezkednek el. A különböző matracokban használt hideghabot napjainkban a legmodernebb kórházakban és az űrutazások során is használják, mivel mikrocellás felépítése miatt képes azonnal reagálva felvenni a test minden görbületét. Ez az egyedi testkövetés egyenletesen elosztja a test súlyát és megelőzi a kellemetlen nyomáspontok kialakulását, melyek főleg a csípő, a karok, és vállak környékén alakulhatnak ki, és amelyek keringési rendellenességeket, zsibbadságot, merevséget vagy fájdalmat okozhatnak. Kifejezetten ajánlott ezért azoknak, akik reumatikus, keringési betegségben szenvednek.

 

 

Mi az a kókuszrost réteg?

 

A kókuszrost filc kemény, stabil fekvőfelületet ad, melynek természetes rugalmasságát a már említett latex adja. Ez a szerkezeti stabilitás biztosítja a gerinc tökéletes megtámasztását. A különböző sűrűségű filcek eltérő keménységű matracot eredményeznek. A kókuszrost filc a kókuszdiót védő rostos burokból készül, mely kb. 6-8 cm vastagságú. Ezeket a rostokat több hónapos áztatással nyerik ki és teszik feldolgozhatóvá. A rost cellulóz alapú, könnyű szerkezeti felépítésű, rugalmas, moly-, atka- és baktériumálló. Ahogyan a hosszú áztatási idő is jelzi számunkra, a kókuszrost a későbbi felhasználás során semmilyen nedvességet nem szív magába. Így használat közben a rákerülő nedvességet, izzadtságot az erős rostszerkezet elvezeti és elpárologtatja, ezáltal a felülete mindig száraz marad. A feldolgozás során a rostokból erős kötelet fonnak, melytől a rostok hullámossá válnak. A kókuszrost természetes szerkezeténél fogva, illetve a filcben lévő rendszertelen elrendeződése miatt megszűri a földsugárzások közül a vízér és vízér kereszteződések káros kisugárzásait, ezáltal biztosítva a nyugodt alvást. Természetgyógyászok, radioesztéták, valamint akik ismerik ezen sugárzások egészségkárosító, szervezetromboló hatásait, nagyon kedvelik a kókusz matracot, mivel a földsugárzással szennyezett területeken is - szűrőhatásánál fogva - biztonságosabb fekvőhelyet nyújtanak, és a zavart alvóhelyek nyugalmát visszaadják.

  

Az Uni Koko matrac:

 • Kiváló minőségű hideghab és kókuszrost rétegek
 • Igazi kemény fekvőfelület
 • Légáteresztő, jól szellőző
 • Magassága: 15 cm
 • Hosszú élettartam
 • Terhelhetőség: 120 kg
 • Választható ezüstszálas Silver huzat vagy Aloe vera-s huzat

 

Az ezüstszálas huzat jellemzői: 

 • Ezüstionok találhatók a szövetszálak felületén
 • Antibakteriális
 • Szagmentesítő hatás
 • Megakadályozza a gombatelepek kialakulását
 • Kedvezőtlen környezet ad az atkáknak
 • Szabadabb, nyugodtabb légzést biztosít
 • Allergiásoknak is ajánljuk!

 

Az Aloevera-s huzat jellemzői: 

 • Az aloevera növény kivonatával kezelték
 • Stresszoldó hatású
 • Segíti a megújulást
 • Bőrnyugtató hatású
 • Allergiásoknak is ajánljuk
 • Szabadabb, nyugodtabb légzést biztosít
 • Puha tapintású szövet

 Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.