Ifjúsági matracok


Az ifjúsági matracok vagy kamasz matracok a gyerekmatracok közé sorolhatók, leggyakrabban hideghabokból készülnek. A vastagságuk eltér a felnőtteknek ajánlott matracokétól, általában 10-14cm magasak. Ezek a matracok tökéletesen kielégítik a kamasz vagy ifjúsági korosztály igényeit és tökéletes alátámasztást biztosítanak. A növésben lévő iskolás gyerekek változó igényeit jól tolerálják, strapabíróak és formakövetőek!


Bandos habmatrac

Bandos habmatrac

A kiváló ár érték arányú Bandos memory matrac kifejezetten az iskolás korú gyermekek számára készült. A matrac tartóhabja egy 8 cm magas 30Kg/m3 sűrűségű hideghab, aminek a tetejére 2 cm 50Kg/m3 sűrűségű memory hab került, amely megfelelő komfortot és alátámasztást biztosít gyermeke számára.
23 900 Ft
Student

Student

A Student habmatrac kifejezetten gyermekek, méghozzá iskolás korú gyermekek számára készült, ráadásul kétféle keménységű oldallal.
47 900 Ft
Uni Mef habmatrac

Uni Mef habmatrac

Megbízható kényelem a memóriahab komfortréteggel ellátott kemény felületű Uni Mef Memory 12-2 hideghab matraccal!
64 900 49 900 Ft
Casa

Casa

“Casa” matracunk, mely igazán kemény fekvőfelületet biztosító, nagyon jó formatartó képességű Eliocell hideghab matrac, hosszú élettartamával kitartó társa lesz az elkövetkező években.
64 900 Ft
Pocket Basic

Pocket Basic

A Pocket Basic 19 cm magas táskarugós matracot azoknak ajánljuk, akik egy kemény felületű, gerinckímélő alapfelszereltségű rugós matracot szeretnének! A Pocket Basic táskarugós matrac a minőségi táskarugós alaprétege mellett 7 ergonómiai zónás felépítésével is büszkélkedhet.
79 900 Ft

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.