Kárpitos ágykeret


A kárpitos ágykeretek töretlenül a hálószoba trend középpontjában állnak! A hálószobabútorok gyártásában egyre bővül azon felhasználható alapanyagok száma, melyek a mai kor elvárásainak és igényeinek megfelelhetnek. A különböző textil és textilbőr anyagok exkluzív megjelenést biztosítanak, és jelentősen meghatározzák a szoba hangulatát és stílusát. A kárpitos ágyak rendkívül sokfélék, közöttük biztosan mindenki megtalálja a számításait!


Nyitott lábvégpad szaténnal

Nyitott lábvégpad szaténnal

Fontos kiegészítője a hálószoba kényelmének egy remek, kárpitozott lábvégpad. Az ágy kárpitozásának azonos szövetéből is rendelhető, egyedi méretben is!
109 900 Ft
Three Stripes kárpitos ágy

Three Stripes kárpitos ágy

A Three Stripes kárpitos ágyat három főtulajdonság jellemzi: Elegancia, szépség, komfort. Vonalvezetése térhatást ad hálószobájának.
114 900 Ft
Ruby kárpitos ágy

Ruby kárpitos ágy

Nemes egyszerűségével a klasszikus kárpitozott Ruby ágy az ön kényelmének záloga. Fejvégének formája az alvás előtti olvasás támogatója.
128 900 Ft
Zárt lábvégpad szaténnal

Zárt lábvégpad szaténnal

Kisebb ágyneműtartó dobozként is funkcionál a zárt lábvégpad, mely harmonikusan illeszkedik akár az ön kárpitos ágya elé. Az ágy kárpitozásának azonos szövetéből is rendelhető, akár egyedi méretben is!
129 900 Ft
Morfeus kárpitos ágy

Morfeus kárpitos ágy

Az ön szobája megkívánja az igényes és robusztus formatervezést? Akkor válassza a Morfeus ágykeretet!
139 900 Ft
Platinum kárpitos ágy

Platinum kárpitos ágy

Ha az ön álma egy igazi magas fejvégű ágy, amely a hálószoba melegét árasztja, akkor önnek a Platinum ágyra van szüksége!
139 900 Ft
Royal Crown kárpitos ágy

Royal Crown kárpitos ágy

Nevéhez hűen a Royal Crown ágy a királyi elegancia koronáját képviseli, stílusában, eleganciájában és formatervezésében tökéletes.
155 900 Ft
Premier kárpitos ágykeret

Premier kárpitos ágykeret

Elnöki határozottságot sugalló formája szemet gyönyörködtető. A Premier ágy az ön álmainak megtestesülése!
162 900 Ft
Viktória ágy

Viktória ágy

Klasszikus és elegáns kivitelű, a luxushotelek hangulatát idéző Viktória kárpitos ágykeret! A Viktória kárpitos ágy ideális Önnek, ha a klasszikus stílust kedveli, ha lakótereiben és hálószobájában ez a stílus uralkodik, akkor ne keressen tovább, megtalálta a megfelelő ágykeretet!
319 900 Ft
Olimpos körágy

Olimpos körágy

ízlésesen kialakított forma, egyedi design, gazdagon párnázott fejvég, ez az Olimpos körágy, mellyel álmai hálószobáját megvalósíthatja. Az ár tartalmazza a prémium kategóriás táskarurogós matracot és az ágyba beépített tároló rekeszeket.
1 499 900 Ft

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.