Olimpos körágy

ízlésesen kialakított forma, egyedi design, gazdagon párnázott fejvég, ez az Olimpos körágy, mellyel álmai hálószobáját megvalósíthatja. Az ár tartalmazza a prémium kategóriás táskarurogós matracot és az ágyba beépített tároló rekeszeket.
Olimpos körágy
Méret Eredeti ár Akció Vásárlás
300x300 1499900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár

Ízlésesen kialakított forma, egyedi design, gazdagon párnázott fejvég, ez az Olimpos körágy, mellyel álmai hálószobáját megvalósíthatja. Az ár tartalmazza a prémium kategóriás, ortopéd kivitelű, félkemény, két komfort oldallal ellátott  táskarurogós matracot. Az Olimpos körágy rejtett beépített rekeszekkel van ellátva, mely hasznos tárhelyet jelent. Az ágy csak és kizárólag a legminőségibb alapanyagokból készül.

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.