Ruby kárpitos ágy

Nemes egyszerűségével a klasszikus kárpitozott Ruby ágy az ön kényelmének záloga. Fejvégének formája az alvás előtti olvasás támogatója.
Ruby kárpitos ágy Ruby kárpitos ágy
Méret Eredeti ár Akció Vásárlás
90 X 200 128900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
140 X 200 225900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
160 X 200 247900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
180 X 200 258900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár

A Ruby kárpitos ágy rendelhető:

  • Fej-láb emelős motoros dobozokkal. Ennél a funkciónál kérhető felár ellenében az ágykeret saját típusú matraca, ami 7 zónás, táskarugós félkemény matrac. Továbbá kérhető felár ellenében memorys, vagy hideghab fedőmatraccal.
  • Merev dobozokkal
  • Rugalmas dobozokkal
  • Lábvégtől nyíló ágyneműtartós dobozokkal

Az ágy több mint 100 féle szövettel rendelhető!

 

 A honlapon feltüntetett ár az alapmodell ára, mely tratalmazza:

  • Merev dobozok
  • Ruby fejvég
  • Típushoz tartozó lábszett
  • Standard szövet

 

Mit érdemes tudni a kárpitos ágyakról?

Manapság egyre divatosabb a kárpitos ágykeret, mivel a rendelkezésre álló szövetek, bőrök választéka sosem látott méreteket öltött. Így a franciaágyak és heverők kárpitos változatai egyre többféle formatervezéssel, stílusban és kialakítással, valamint számtalan szerkezeti konstrukcióval érhetők el. Az adott szobába illő kárpitozott ágykeretek és franciaágy típusok már önmagukban is hangulatteremtők!A kárpitos ágyakra általában véve jellemző, hogy kompaktak, könnyű velük bánni, általában felnyithatóak, így ágyneműtartós belsejükbe bőven lehet pakolni. Legyen szó modern vagy klasszikus stílusról, a skála teljes hosszában megtalálhatóak a különféle paraméterű kárpitos ágyak. A kárpitos ágy egyesíti az esztétikus megjelenést és a praktikumot.

 

 

Miért jó az ágyneműtartó?

Az ágyneműtartós ágykeretet azoknak ajánljuk, akiknek tárolóhelyre van szükségük, és jól kihasználják az ágyneműtartós funkciót. Legyen szó kárpitos ágyról vagy fakeretes ágyról, modelljeink között megtalálja az Ön ízlésének megfelelőt! Színben is csak a fantázia szab határt: egészen a világos beige színtől a natúr fa színen át a wenge és fekete színekig minden árnyalatban talál ágyneműtartós ágykeretet nálunk! Válasszon olyan méretű ágykeretet, mely leginkább igazodik lakóhelye, hálószobája kialakításához és az Ön komfortjához! Az ágyneműtartóban tárolhatja az éppen használaton kívüli ágyneműit, párnáit, nyári-vagy téli paplanjait, vendég ágyneműit is, de természetesen a napi beágyazáshoz is helyet tud biztosítani! Kisebb lakásokba vagy helyszűkében élők számára kifejezetten ajánlott!

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.