Viktória ágy

Klasszikus és elegáns kivitelű, a luxushotelek hangulatát idéző Viktória kárpitos ágykeret! A Viktória kárpitos ágy ideális Önnek, ha a klasszikus stílust kedveli, ha lakótereiben és hálószobájában ez a stílus uralkodik, akkor ne keressen tovább, megtalálta a megfelelő ágykeretet!
Viktória ágy Viktória ágy
Méret Eredeti ár Akció Vásárlás
140 X 200 319900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
160 X 200 339900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
180 X 200 379900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár

Klasszikus és elegáns kivitelű, a luxushotelek hangulatát idéző Viktória kárpitos ágykeret!

 

Klasszikus és elegáns formatervezés, gyönyörű kialakítású fejvéggel.Nemesen egyszerű keretezés, minőségi szövet huzat, figyelemre méltó felépítés! A Viktória kárpitos ágy ideális Önnek, ha a klasszikus stílust kedveli, ha lakótereiben és hálószobájában ez a stílus uralkodik, akkor ne keressen tovább, megtalálta a megfelelő ágykeretet! Ráadásul az ágy szövete 60 féle színben kapható, így az ágy maximálisan képes igazodni az Ön otthonához! Az ágy tartalmazza a beépített ágyneműtartót is.

Ne habozzon, mérje fel igényeit, és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb méretet az alábbiak közül: 140x200 cm, 160x200 cm vagy 180x200 cm.

 

 

Mit érdemes tudni a kárpitos ágykeretekről?

Manapság egyre divatosabb a kárpitos ágykeret, mivel a rendelkezésre álló szövetek, bőrök választéka sosem látott méreteket öltött. Így a franciaágyak és heverők kárpitos változatai egyre többféle formatervezéssel, stílusban és kialakítással, valamint számtalan szerkezeti konstrukcióval érhetők el. Az adott szobába illő kárpitozott ágykeretek és franciaágy típusok már önmagukban is hangulatteremtők! KAkárpitos ágyakra általában véve jellemző, hogy kompaktak, könnyű velük bánni, általában felnyithatóak, így ágyneműtartós belsejükbe bőven lehet pakolni. Legyen szó modern vagy klasszikus stílusról, a skála teljes hosszában megtalálhatóak a különféle paraméterű kárpitos ágyak. A kárpitos ágy egyesíti az esztétikus megjelenést és a praktikumot.

 

 

Miért jó az ágyneműtartó?

Az ágyneműtartós ágykeretet azoknak ajánljuk, akiknek tárolóhelyre van szükségük, és jól kihasználják az ágyneműtartós funkciót. Legyen szó kárpitos ágyról vagy fakeretes ágyról, modelljeink között megtalálja az Ön ízlésének megfelelőt! Színben is csak a fantázia szab határt: egészen a világos beige színtől a natúr fa színen át a wenge és fekete színekig minden árnyalatban talál ágyneműtartós ágykeretet nálunk! Válasszon olyan méretű ágykeretet, mely leginkább igazodik lakóhelye, hálószobája kialakításához és az Ön komfortjához! Az ágyneműtartóban tárolhatja az éppen használaton kívüli ágyneműit, párnáit, nyári-vagy téli paplanjait, vendég ágyneműit is, de természetesen a napi beágyazáshoz is helyet tud biztosítani! Kisebb lakásokba vagy helyszűkében élők számára kifejezetten ajánlott!

 

 

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.