Latex BIO matracok


Az egyre népszerűbb biomatracok jellemzően latex vagy latex-kókusz összetételűek, de napjainkban egyre többször találhatunk a hagyományos kókuszréteg mellett latex-hideghab és latex-memóriahab összetételő matracokat is. A latex matracok alapanyagát, a natúr gumit a kaucsukfa nedvéből állítják elő. A latex matracok rendkívül pontrugalmasak, tökéletes formakövetés és jó átszellőzés jellemzi őket. Antiallergének, és a legjobbak 7 ergonómiai zónával rendelkeznek.


Airylatex Prima

Airylatex Prima

Az egészségtudatos vásárlóknak ajánljuk a Airylatex Prima 16 cm-es, félkemény 5 zónás bio hydrolatex matracunkat.A hydrolatex a biomatracok új generációja, latex és nagy sűrűségű hideghab keveréke.
69 900 Ft
Bibione latex

Bibione latex

A Bibione latex-hideghab összetételű, 20 cm vastagságú 7 zónás bio latex matrac kiváló sűrűségű, feszes tartású hideghabbal szolgálja használóját. Ez az ún. Eliocell hideghab a nyitott sejtszerkezetnek köszönhetõen egy rendkívül jól szellõzõ és nagyon jó formatartó, hosszú élettartamú matracot nyújt.
89 900 79 900 Ft
Latex Prima Setal

Latex Prima Setal

Ez a kiváló formakövetésű, gerinckímélő, tisztán latexből készült biomatrac mindazoknak ideális választás, akik egy félkemény fekvőfelületet adó, ergonomikus , levehető huzattal rendelkező és kedvező árfekvésű matracot keresnek.
79 900 Ft
Latex Prima 18

Latex Prima 18

Exclusiv 18cm magas 7 zónás PIRELLI latex biomatrac.#A latex biomatracok közül a csúcskategóriát képviseli.Külsõ huzata antiallergén levehetõ és mosható.Lehet választani Aloe Verás,bambuszos,amicor puros,levendulás ill. cashmere huzatok közül.Csak farugós ágyrácson használható ami lehet fix,fej-lábemelõs vagy motoros.
99 900 Ft

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.