Airylatex Prima

Az egészségtudatos vásárlóknak ajánljuk a Airylatex Prima 16 cm-es, félkemény 5 zónás bio hydrolatex matracunkat.A hydrolatex a biomatracok új generációja, latex és nagy sűrűségű hideghab keveréke.
Airylatex Prima
Méret Eredeti ár Akció Vásárlás
80 X 200 89900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
90 X 200 89900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
140 X 200 139900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
160 X 200 169900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
180 X 200 179900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
Alváspozíció háton, oldalt
Huzat típus Levehető, mosható
Keménység Félkemény
Összetétel Airylatex
Terhelhetőség 120 kg
Matrac magasság 16 cm
Zónák száma 5 zónás
Antiallergén Igen
Egyedi méret Igen
Garancia 10 év
Kényelmi réteg Latex
Szállítási határidő Azonnal, vagy 5 munkanapon belül

Airylatex Prima bio hydrolatex matrac – allergiásoknak ajánljuk!

 

Az egészségtudatos vásárlóknak ajánljuk a Airylatex Prima 16 cm-es, félkemény 5 zónás bio hydrolatex matracunkat.

A hydrolatex a biomatracok új generációja, latex és nagy sűrűségű hideghab keveréke.

A termék 5 zónás hydrolatex rendszerrel, valamint levehető, mosható aloe vera-s  huzattal rendelkezik, ezáltal létrehozva egy minden igényt kielégítő félkemény matracot.

 

Biomatracok: 

A töretlen népszerűségnek örvendő ún. biomatracok jellemzően latex vagy latex-kókusz összetételűek, de napjainkban egyre többször találhatunk a hagyományos kókuszréteg mellett latex hideghab és latex memóriahabos összetételő matracokat is. Miért bio? Mert teljesen antiallergén és baktériummentes! A biomatracok legfőbb jellemzője, hogy a feszességet adó réteg a hagyományos kókusz alapanyagból préselt natúr vagy latexált lemez, amely légáteresztő és antiallergén tulajdonságú. A latex matrac szerkezetében található cellaszerkezet viszonylag nyitott pórusú struktúrát alkot, ami optimális párologtatást, szellőzést és hőmérséklet szabályozást eredményez. Légáteresztő tulajdonsága ellenére mégis jó hőmegtartó képességgel rendelkezik.

 

Miért válasszunk latex matracot?

 Ezek a matracok a rugós matracokhoz képest a kevésbé ruganyos, inkább feszesebb matracok közé sorolhatók, mivel a latex matrac pontelasztikusságot biztosít, tehát abban a pontban süllyed, ahol terhelés éri, így tökéletes és kellemes formakövetést biztosít.

A latex réteg alapanyaga eredetileg a kaucsukfa felhabosított nedve (ún. gumitej), melyet 100-110 C°-on vulkanizálva egy rugalmas matracalapanyagot kapunk. A természetes latexet minden esetben szintetikus latex habbal is keverik, napjainkra a legtöbb Magyarországon kapható biomatrac mesterséges eredetű.

A latex lágysága és rugalmassága jól kombinálható a kókuszrost lapok feszességével, így a két -karakterében egymástól eltérő- alapanyag speciálisan feszes, akár egészen kemény matrac komfortot is kínálhat.

A latex matrac allergiásoknak különösen ajánlott, mivel a tisztán kókuszrost szerkezetű matracok teljesen átmoshatók. A kókuszrost filc kemény, stabil fekvőfelületet ad, melynek természetes rugalmasságát a már említett vulkanizált gumitej adja. Ez a szerkezeti stabilitás biztosítja a gerinc tökéletes megtámasztását. A különböző sűrűségű filcek eltérő keménységű matracot eredményeznek.

A biomatracok latex- és kókuszrétegeinek köszönhetően megfelelően rugalmasak és egyidejűleg kellőképpen kemények lehetnek, a rétegek variálhatóságának köszönhetően a latex-kókusz biomatracok variációinak száma végtelen lehet.

  

Az Airylatex Prima matrac:

 • Kiváló pontrugalmasság
 • Nagy terhelhetőség
 • Hosszú élettartam
 • Kedvező árfekvés
 • Anatómiailag ergonomikus kialakítás
 • Antiallergén huzat
 • Félkemény típus
 • Teljes magasság: 16 cm
 • 10 év garancia

 

Aloe Vera-s huzat:

 • Antiallergén
 • Atkaálló
 • Könnyen tisztítható
 • Elvezeti a nedvességet
 • Légáteresztő
 • Zavartalanabb légzést biztosít
 • Könnyebb ébredést tapasztalhatunk

 

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.