Latex Prima Setal

Ez a kiváló formakövetésű, gerinckímélő, tisztán latexből készült biomatrac mindazoknak ideális választás, akik egy félkemény fekvőfelületet adó, ergonomikus , levehető huzattal rendelkező és kedvező árfekvésű matracot keresnek.
Latex Prima Setal
Méret Eredeti ár Akció Vásárlás
80 X 200 79900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
90 X 200 79900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
140 X 200 136900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
160 X 200 149900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
180 X 200 169900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
Alváspozíció háton, oldalt
Huzat típus Levehető, mosható
Keménység Félkemény
Összetétel Latex
Terhelhetőség 120 kg
Matrac magasság 14 cm
Zónák száma 7 zónás
Antiallergén Igen
Egyedi méret Igen
Garancia 10 év
Kényelmi réteg Latex
Szállítási határidő Azonnal,vagy 5 munkanapon belül

Formakövető félkemény latex biomatrac a teljes kényelemért, akár 3D-s huzattal: Latex Prima Setal

 

Ez a kiváló formakövetésű, gerinckímélő, tisztán latexből készült biomatrac mindazoknak ideális választás, akik egy félkemény fekvőfelületet adó, ergonomikus , levehető huzattal rendelkező és kedvező árfekvésű matracot keresnek. 14 cm-es vastagságával és 7 keresztirányú zónájával lehetővé teszi, hogy az egyes testtájaknak megfelelő lehető legtökéletesebb alátámasztást nyújtsa alvás közben.

A matrac alátámasztásához farugós ágyrács használata ajánlott, mely azonban az egyedi igényeknek megfelelően lehet fix, fej-lábemelős vagy akár motorosan mozgatható is.

Mindezek mellett levehető, mosható, jól szellőző aloevera-s antiallergén huzattal rendelkezik, valamint felár ellenében akár 3D-s huzattal is rendelhető, amelynek nagy előnye, hogy a huzat két félben levehető, így azokat külön-külön akár otthon a saját mosógépében is kimoshatja! Így Ön sajátkezűleg gondoskodhat arról, hogy matraca mindig tiszta maradjon. Mindezeknek köszönhetően ezzel a hosszú élettartamú matraccal évekig biztosított az Ön számára a pihentető, testnek és léleknek könnyű ébredéssel járó alvásélmény!

 

Mit jelent a 7 zónás felépítés?

A matracok zónákra való felosztása azon a felirmerésen alapszik, miszerint a testünk által a matracot érő egyenetlen súlyelosztás keresztirányú zónák kialakításával kiegyenlíthető, így a matrac egyneletesen és stabilan támasztja alá a testet, miközben a zónák más és más keménységűek (lehetnek). Egy jó, gerinckímálő matrac elképzelhetetlen min. 5 de inkább 7 zóna nélkül, hiszen tökéletesen harmonizál a a test ergonómiájával, súlyelosztási különbségeivel, ezáltal minden testrész egyedi, a legideálisabb erősségű alátámasztást kapja.

 

Milyen egy biomatrac?

A töretlen népszerűségnek örvendő ún. biomatracok jellemzően latex vagy latex-kókusz összetételűek, de napjainkban egyre többször találhatunk a hagyományos kókuszréteg mellett latex hideghab és latex memóriahabos összetételő matracokat is. Miért bio? Mert teljesen antiallergén és baktériummentes! A biomatracok legfőbb jellemzője, hogy a feszességet adó réteg a hagyományos kókusz alapanyagból préselt natúr vagy latexált lemez, amely légáteresztő és antiallergén tulajdonságú. A latex matrac szerkezetében található cellaszerkezet viszonylag nyitott pórusú struktúrát alkot, ami optimális párologtatást, szellőzést és hőmérséklet szabályozást eredményez. Légáteresztő tulajdonsága ellenére mégis jó hőmegtartó képességgel rendelkezik.

 

Miért válasszunk latex matracot?

A latex matracok a rugós matracokhoz képest kevésbé ruganyosak, inkább a keményebb és feszesebb matracok közé sorolhatók, mivel a latex matrac pontelasztikusságot biztosít, tehát abban a pontban süllyed, ahol terhelés éri, így tökéletes és kényelmes formakövetést biztosít. 

A latex réteg alapanyaga eredetileg a kaucsukfa felhabosított nedve (ún. gumitej), melyet 100-110 C°-on vulkanizálva egy rugalmas matracalapanyagot kapunk. A természetes latexet minden esetben szintetikus latex habbal is keverik, napjainkra a legtöbb Magyarországon kapható biomatrac mesterséges eredetű.

  

A Latex Prima Setal matrac:

 • Tisztán latex, nincs más réteg
 • Bármilyen farugós ágyrácson használható
 • Félkemény fekvőfelület
 • Magassága: 14 cm
 • Hosszú élettartam
 • 7 ergonómiai zóna
 • Aloevera-s huzat
 • 3D-s huzattal is rendelhető (két félben levehető a huzat)
 • 10 év garancia

 

Az aloevera-s huzat jellemzői: 

 • Levehető és mosható
 • Antiallergén, így allergiásoknak is kiváló
 • Atkák elleni védelem
 • Kiváló szellőző képességű
 • Szabadabb légzést biztosít
 • A nedvességet jól elvezeti
 • Felár ellenében 3D-s huzattal is rendelehető, melynek sajátossága, hogy a huzat két fele külön-külön lecipzározható, így könnyedén otthon is moshatóMaradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.