Latex-Kókusz BIO matracok


A latex lágysága és rugalmassága jól kombinálható a kókuszrost lapok feszességével, így a két -karakterében egymástól eltérő- alapanyag speciálisan feszes és erős matrackomfortot nyújt. A latex réteg adja tehát a tökéletes komfortot, az alatta elhelyezkedő kókusz réteg vastagsága pedig meghatározza a matrac keménységét. Optimális alátámasztás és kiváló légáteresztés jellemzi.


Airylatex Comfort

Airylatex Comfort

A kényelemre vágyó egészségtudatos vásárlóknak ajánljuk a Airylatex Comfort 16 cm-es, félkemény 5 zónás bio hydrolatex-kókusz matracunkat.A hydrolatex a biomatracok új generációja, latex és nagy sűrűségű hideghab keveréke.
99 900 Ft
Airylatex duo

Airylatex duo

Ha Ön allergiára hajlamos és kedveli a kemény matracot, akkor az Airylatex Duo 15 cm-es, 5 zónás bio hydrolatex-kókusz matracunkat Önnek találták ki! A hydrolatex a biomatracok új generációja, latex és nagy sűrűségű hideghab keveréke.
99 900 Ft
Airylatex Extra

Airylatex Extra

16cm magas 5 zónás biomatrac kókuszréteggel.# A hydrolatex a biomatracok új generációja,latex és nagy sûrûségû hideghab keveréke.
99 900 Ft
Latex Duoextra

Latex Duoextra

A Latex Duoextra gerinckímélő, 7 zónás matrac tökéletes választás azoknak, akik a puha, süppedős felület helyett a feszes, kemény fekvőfelületet szeretik, hiszen különleges, 5 rétegű latex-kókusz felépítésével és az anatómiailag ergonomikus keresztirányú zónáival maximális alváskomfortot nyújt számukra.
109 900 Ft
Latex Comfort Setal

Latex Comfort Setal

Egy igazán komfortos, gerinckímélő matracot keres? Nem kedveli a süppedős felületet, inkább a feszesebb, keményebb fekvőfelület híve? Ebben az esetben ez a matrac a legtökéletesebb választás Önnek: maximális alváskomfortot nyújt a klasszikus felépítésű félkemény latex-kókusz-latex rétegeivel és az anatómiailag ergonomikus 7 zónájával.
119 900 Ft
Latex Extra Setal

Latex Extra Setal

Ha egy komfortos, gerinckímélő matracot keres és inkább a feszesebb, keményebb fekvőfelület híve, abban az esetben ez a matrac a legtökéletesebb választás Önnek: maximális alváskomfortot nyújt a klasszikus felépítésű félkemény latex-kókusz-latex rétegeivel és anatómiailag ergonomikus 7 db keresztirányú zónájával.
119 900 Ft
Green Latex Kokusz

Green Latex Kokusz

Közel 100 éve a matraciparban a latex egy jól működő alapanyag, melynek tovább fejlesztett változatát találjuk meg a 19 cm magas Green Latex Kokusz matracban. Ami abban rejlik, hogy ebben a matracban a pontrugalmas latex anyag növényi olajokkal van átitatva, ami arra szolgál, hogy minden nemű kórokozót semlegesítsen.
149 900 Ft

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.