Green Latex Kokusz

Közel 100 éve a matraciparban a latex egy jól működő alapanyag, melynek tovább fejlesztett változatát találjuk meg a 19 cm magas Green Latex Kokusz matracban. Ami abban rejlik, hogy ebben a matracban a pontrugalmas latex anyag növényi olajokkal van átitatva, ami arra szolgál, hogy minden nemű kórokozót semlegesítsen.
Green Latex Kokusz
Méret Eredeti ár Akció Vásárlás
90 X 200 129900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
140 X 200 199900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
160 X 200 229900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
180 X 200 259900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
Alváspozíció Oldalt, háton
Huzat típus Levehető, mosható
Keménység Félkemény
Összetétel Green Latex, kókusz
Terhelhetőség 130 kg
Matrac magasság 19 cm
Zónák száma 7
Antiallergén Igen
Egyedi méret Igen
Garancia 10 év
Kényelmi réteg Green Latex
Szállítási határidő 1 héten belül

Közel 100 éve a matraciparban a latex egy jól működő alapanyag, melynek tovább fejlesztett változatát találjuk meg a 19 cm magas Green Latex Kokusz matracban. Ami abban rejlik, hogy ebben a matracban a pontrugalmas latex anyag növényi olajokkal van átitatva, ami arra szolgál, hogy minden nemű kórokozót semlegesítsen. Továbbá a matrac 7 ergonómiai zónát is tartalmaz, amely biztosítja a gerinc megfelelő alátámasztását. A matrac huzata prémium minőségű tencel huzat, mely kiválóan szellőzik és levehető, mosható. 

 

Mit jelent a 7 zónás felépítés?

 

A matracok zónákra való felosztása azon a felirmerésen alapszik, miszerint a testünk által a matracot érő egyenetlen súlyelosztás keresztirányú zónák kialakításával kiegyenlíthető, így a matrac egyneletesen és stabilan támasztja alá a testet, miközben a zónák más és más keménységűek (lehetnek). Egy jó, gerinckímélő matrac elképzelhetetlen min. 5, de inkább 7 zóna nélkül, hiszen tökéletesen harmonizál a a test ergonómiájával, súlyelosztási különbségeivel, ezáltal minden testrész egyedi, a legideálisabb erősségű alátámasztást kapja.

 

A Tencel huzat jellemzői:

 "Mi is a Tencel pontosan?Az eukaliptusz fából/cellulóz/ készült fonal.A Tencel az elsõ újrahasznosítható szál,mely ugyanolyan erõs mint a vegyi szálak,mind emellett környezetbarát.A Tencel szövet tartósan megõrzi formáját,miközben puha mint a selyem és hideg mint a vászon.A Tencel 50%-al magasabb szelektív nedvszívó képességgel rendelkezik mint a többi szövet.Elszívja az alvás közben keletkezõ párát,de a test szükséges nedvességtartalmát megõrzi.A Tencel megakadályozza a baktériumok szaporodását,mindenféle kémiai adalékanyag hozzáadása nélkül.A Tencel legfontosabb tulajdonságai:
-Bõrmegújító
-Fiatalító
-Ránctalanító
-Javítja a bõr rugalmasságát
-A sejteket regenerálódásra készteti
-Hûsítõ,selymes hatású

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.