Latex Comfort Setal

Egy igazán komfortos, gerinckímélő matracot keres? Nem kedveli a süppedős felületet, inkább a feszesebb, keményebb fekvőfelület híve? Ebben az esetben ez a matrac a legtökéletesebb választás Önnek: maximális alváskomfortot nyújt a klasszikus felépítésű félkemény latex-kókusz-latex rétegeivel és az anatómiailag ergonomikus 7 zónájával.
Latex Comfort Setal Latex Comfort Setal
Méret Eredeti ár Akció Vásárlás
80 X 200 89900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
90 X 200 89900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
140 X 200 169900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
160 X 200 179900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
180 X 200 189900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
Alváspozíció háton, oldalt
Huzat típus Levehető, mosható
Keménység Félkemény
Összetétel Latex, kókusz
Terhelhetőség 120 kg
Matrac magasság 17 cm
Zónák száma 7 zónás
Antiallergén Igen
Egyedi méret Igen
Garancia 10 év
Kényelmi réteg Latex
Szállítási határidő Azonnal, vagy 5 munkanapon belül

Latex Comfort Setal matrac: ergonomikus félkemény latex-kókusz biomatrac csúcsminőségű PIRELLI-latex tartalommal!

 

 

Egy igazán komfortos, gerinckímélő matracot keres? Nem kedveli a süppedős felületet, inkább a feszesebb, keményebb fekvőfelület híve? Ebben az esetben ez a matrac a legtökéletesebb választás Önnek: maximális alváskomfortot nyújt a klasszikus felépítésű félkemény latex-kókusz-latex rétegeivel és az anatómiailag ergonomikus 7 zónájával. A matrac minőségének tartósságát a benne található csúcsminőségű PIRELLI-latex biztosítja, hozzájárulva egy premium termék létrejöttéhez.

Ez a matrac ötvözi a klasszikus felépítésű matracok tulajdonságait az újgenerációs biomatracok vívmányaival, miközben rendkívül kényelmes és az egészségét is óvja: a teste különböző pontjainál más és más mértékű ergonomikus alátámasztást képes biztosítani az egyes zónáknak köszönhetően.

Ráadásul levehető, mosható, jól szellőző antiallergén huzattal rendelkezik, ami többféle anyagösszetétellel és tulajdonsággal választható. Felár ellenében akár 3D-s huzattal is rendelhető, amelynek nagy előnye, hogy a huzat két félben levehető, így azokat külön-külön akár saját mosógépében otthon is kimoshatja! Így Ön sajátkezűleg gondoskodhat arról, hogy matraca mindig tiszta maradjon. Mindezeknek köszönhetően a végeredmény egy pihentető, testnek és léleknek könnyű ébredéssel járó alvásélmény!

 

Mit jelent a 7 zónás felépítés?

 

A matracok zónákra való felosztása azon a felirmerésen alapszik, miszerint a testünk által a matracot érő egyenetlen súlyelosztás keresztirányú zónák kialakításával kiegyenlíthető, így a matrac egyneletesen és stabilan támasztja alá a testet, miközben a zónák más és más keménységűek (lehetnek). Egy jó, gerinckímálő matrac elképzelhetetlen min. 5 de inkább 7 zóna nélkül, hiszen tökéletesen harmonizál a a test ergonómiájával, súlyelosztási különbségeivel, ezáltal minden testrész egyedi, a legideálisabb erősségű alátámasztást kapja.

 

  

Miért válasszunk latex-kókusz matracot?

A latex-kókusz matracok a rugós matracokhoz képest kevésbé ruganyosak, inkább a keményebb és feszesebb matracok közé sorolhatók, mivel a latex matrac pontelasztikusságot biztosít, tehát abban a pontban süllyed, ahol terhelés éri, így tökéletes és kellemes formakövetést biztosít. A latex lágysága és rugalmassága jól kombinálható a kókuszrost lapok feszességével, így a két -karakterében egymástól eltérő- alapanyag speciálisan feszes, akár egészen kemény matrac komfortot is kínálhat.

A latex réteg alapanyaga eredetileg a kaucsukfa felhabosított nedve (ún. gumitej), melyet 100-110 C°-on vulkanizálva egy rugalmas matracalapanyagot kapunk. A természetes latexet minden esetben szintetikus latex habbal is keverik, napjainkra a legtöbb Magyarországon kapható biomatrac mesterséges eredetű.

A kókuszrost filc kemény, stabil fekvőfelületet ad, melynek természetes rugalmasságát a már említett latex adja. Ez a szerkezeti stabilitás biztosítja a gerinc tökéletes megtámasztását. A különböző sűrűségű filcek eltérő keménységű matracot eredményeznek. A biomatracok latex- és kókuszrétegeiknek köszönhetően megfelelően rugalmasak és egyidejűleg kellőképpen kemények lehetnek, a rétegek variálhatóságának köszönhetően a latex-kókusz biomatracok variációinak száma végtelen lehet.

A kókuszrost filc a kókuszdiót védő rostos burokból készül, mely kb. 6-8 cm vastagságú. Ezeket a rostokat több hónapos áztatással nyerik ki és teszik feldolgozhatóvá. A rost cellulóz alapú, könnyű szerkezeti felépítésű, rugalmas, moly-, atka- és baktériumálló. Ahogyan a hosszú áztatási idő is jelzi számunkra, a kókuszrost a későbbi felhasználás során semmilyen nedvességet nem szív magába. Így használat közben a rákerülő nedvességet, izzadtságot az erős rostszerkezet elvezeti és elpárologtatja, ezáltal a felülete mindig száraz marad. A feldolgozás során a rostokból erős kötelet fonnak, melytől a rostok hullámossá válnak. Ezután a kibontott rostokat táblákba foglalják és kaucsuktejjel vulkanizálják. A kókusz matrac teljes felületén lévő gumitej fokozza a kókuszfilc természetes rugalmasságát. A kókuszrost természetes szerkezeténél fogva, illetve a filcben lévő rendszertelen elrendeződése miatt megszűri a földsugárzások közül a vízér és vízér kereszteződések káros kisugárzásait, ezáltal biztosítva a nyugodt alvást. Természetgyógyászok, radioesztéták, valamint akik ismerik ezen sugárzások egészségkárosító, szervezetromboló hatásait, nagyon kedvelik a kókusz matracot, mivel a földsugárzással szennyezett területeken is - szűrőhatásánál fogva - biztonságosabb fekvőhelyet nyújtanak, és a zavart alvóhelyek nyugalmát visszaadják.

  

A Latex Comfort Setal matrac:

 • Prémium kategóriás matrac
 • Félkemény fekvőfelület
 • Magassága: 17 cm
 • Csúcsimőségű Pirelli-latex tartalommal
 • Strat fibra de cocos 2 cm
 • Hosszú élettartam
 • 7 ergonómiai zóna
 • Választható huzat
 • Levehető, mosható huzat
 • 10 év garancia

 

A huzat jellemzői: 

 • Levehető és mosható
 • Választható huzat: pl. aloevera-s, bambuszos stb.
 • 3d-s huzattal is rendlehető: a huzat két részben levehető
 • Antiallergén
 • Atkaálló
 • Elvezeti a nedvességet
 • Jó légáteresztő képességű
 • Szabadabb légzést biztosít
Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.