Matracvédők


Korunkban higiéniai követelmény, hogy a matrac elszennyezõdését megakadályozzuk. Az egyre erõsödõ mikroszkopikus méretû ellenség (vírusok, baktériumok, gombák stb.) szüntelen támadásának lefékezésére szükség van mikrokörnyezetünk állandó tisztaságára. Különösen fontos ez alvás közben, amikor testünk pihen és új energiával töltõdik fel. Alvás közben folyamatosan nedvességet párologtatunk. Matracvédõ nélkül az izzadtság a matracba szivárog. A matracvédöt a matrac felett, alatt vagy mindkét helyen használva biztosíthatjuk matracunk tisztaságát, hosszú élettartamát, újszerü külsejét.


Comfort matracvédő

Comfort matracvédő

Ha Ön a legújabb technológiák előnyeit szívesek kihasználja, akkor matracvédő választásakor a Comfort matracvédőt vigye haza! A speciális ultrahangos steppelési technológiának köszönhetően az egyik oldalról a nedvességet nem engedi át, a másik oldalról viszont kiváló légáteresztõ képességgel rendlekezik.
7 900 Ft
Napgyöngye matracvédő

Napgyöngye matracvédő

Szeretne meglévő matrac fölé egy igazán sokoldalú és komfortos matracvédőt? Kímélni szeretné matraca eredeti huzatát? Válassza a Napgyöngye matracvédőt! A Napgyöngye matracvédő különleges technológiával készült, mely rendkívül puha, selymesen simogató tapintást biztosít.
7 900 Ft
Tencell matracvédő

Tencell matracvédő

A TENCEL-szálas vízhatlan matracvédő, ami hosszú élettartamú és 60 fokon mosható, vasalást nem igénylő, magas komfortfokozatú termék. A TENCEL 100%-ban természetes farostkivonatból készült anyag, ami rendkívül finom és puha tapintású.
11 900 Ft

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.