Comfort matracvédő

Ha Ön a legújabb technológiák előnyeit szívesek kihasználja, akkor matracvédő választásakor a Comfort matracvédőt vigye haza! A speciális ultrahangos steppelési technológiának köszönhetően az egyik oldalról a nedvességet nem engedi át, a másik oldalról viszont kiváló légáteresztõ képességgel rendlekezik.
Comfort matracvédő
Méret Eredeti ár Akció Vásárlás
90 X 200 7900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
140 X 200 9900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
160 X 200 10900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
180 X 200 11900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár

Comfort matracvédő: vízhatlan a speciális ultrahangos steppelési technológia révén!

 

 

Ha Ön a legújabb technológiák előnyeit szívesek kihasználja, akkor matracvédő választásakor a Comfort matracvédőt vigye haza! A speciális ultrahangos steppelési technológiának köszönhetően az egyik oldalról a nedvességet nem engedi át, a másik oldalról viszont kiváló légáteresztõ képességgel rendlekezik, így az alatta elhelyezkedő matrac a vízzárósága ellenére is megfelelõen képes átszellőzni. A Comfort matracvédő a vízhatlan és a kényelmi matracvédők funkcióját nagyszerűen ötvözi. A vízhatlan matracvédő minden oldalán gümifül található, így minden matracra egyszerűen rögzíthető.

 

 

Miért használjunk matracvédőt?

Korunkban higiéniai követelmény, hogy a matrac elszennyeződését megakadályozzuk. Az egyre erősödő mikroszkopikus méretű ellenség (vírusok, baktériumok, gombák stb.) szüntelen támadásának lefékezésére szükség van mikrokörnyezetünk állandó tisztaságára. Különösen fontos ez alvás közben, amikor testünk pihen és új energiával töltődik fel. Alvás közben folyamatosan nedvességet párologtatunk, ami izzadság formájában a matracvédő nélkül a matracba szivárogna. A matracvédőt a matrac felett, alatt vagy mindkét helyen használva biztosíthatjuk matracunk tisztaságát, hosszú élettartamát, újszerű külsejét.

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.