Napgyöngye matracvédő

Szeretne meglévő matrac fölé egy igazán sokoldalú és komfortos matracvédőt? Kímélni szeretné matraca eredeti huzatát? Válassza a Napgyöngye matracvédőt! A Napgyöngye matracvédő különleges technológiával készült, mely rendkívül puha, selymesen simogató tapintást biztosít.
Napgyöngye matracvédő
Méret Eredeti ár Akció Vásárlás
90 X 200 7900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
140 X 200 9900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
160 X 200 10900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
180 X 200 11900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár

Különleges kényelmi fokozat a Napgyöngye matracvédővel!

 

 

Szeretne meglévő matrac fölé egy igazán sokoldalú és komfortos matracvédőt? Kímélni szeretné matraca eredeti huzatát? Válassza a Napgyöngye matracvédőt! A Napgyöngye matracvédő különleges technológiával készült, mely rendkívül puha, selymesen simogató tapintást biztosít. Töltete 100% holofilles, szilikonizált szál, mely a legmodernebb technológiával gyártott. Ez az anyag teljesen antiallergén, így allergiások is bátran használhatják. Megnövelt nedvességáteresztő képesség mellett kályhameleg érzetet képes nyújtani. A matracvédő különleges hosszanti és keresztirányú levarrásai  jelentősen megnövelik a termék simulékonyságát és komfortérzetét. Hosszú élettartamú, strapabíró és tökéletes kényelemérzetet nyújtó termék. Házilag 60 fokon mosható, vasalást nem igényel.

 

 

Miért használjunk matracvédőt?

Korunkban higiéniai követelmény, hogy a matrac elszennyeződését megakadályozzuk. Az egyre erősödő mikroszkopikus méretű ellenség (vírusok, baktériumok, gombák stb.) szüntelen támadásának lefékezésére szükség van mikrokörnyezetünk állandó tisztaságára. Különösen fontos ez alvás közben, amikor testünk pihen és új energiával töltődik fel. Alvás közben folyamatosan nedvességet párologtatunk, ami izzadság formájában a matracvédő nélkül a matracba szivárogna. A matracvédőt a matrac felett, alatt vagy mindkét helyen használva biztosíthatjuk matracunk tisztaságát, hosszú élettartamát, újszerű külsejét.

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.