Tencell matracvédő

A TENCEL-szálas vízhatlan matracvédő, ami hosszú élettartamú és 60 fokon mosható, vasalást nem igénylő, magas komfortfokozatú termék. A TENCEL 100%-ban természetes farostkivonatból készült anyag, ami rendkívül finom és puha tapintású.
Tencell matracvédő
Méret Eredeti ár Akció Vásárlás
90 X 200 11900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
140 X 200 14900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
160 X 200 15900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
180 X 200 16900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár

TENCEL-szálas vízhatlan matracvédő a tökéletes hőmérsékletű alváskomfort érdekében!

 

A TENCEL-szálas vízhatlan matracvédő, ami hosszú élettartamú és 60 fokon mosható, vasalást nem igénylő, magas komfortfokozatú termék. A TENCEL 100%-ban természetes farostkivonatból készült anyag, ami rendkívül finom és puha tapintású. A TENCEL kiváló hőmérsékletszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik, a hőmérséklet emelkedésekor a huzat szövetszálai megnyílnak, ami biztosítja a nedvesség és a felesleges hő tökéletes elvezetését és kiszellőzését. Hidegben a szálak bezárnak, megakadályozzák a meleg eltávozását és tartják a hőt. A természetes rostokból álló, antibakteriális TENCEL-nanoszál tökéletesen felszívja az alvás közben keletkező párát, nedvességet (akár 50%-kal többet mint a pamut), és azt elvezeti a szálak belsejébe. Ezzel megakadályozza a baktériumok elszaporodását, és segít megelőzni a penészgombák, az atkák és a kellemetlen szagok kialakulását. A TENCEL rendkívül gyengéd a bőrhöz, segítségével egy kellemes hőmrésékletű, száraz alvásklímában lehet részünk, garantálva ezzel a tökéletes alváskomfort elérését. A matracvédő minden sarkán gumifül található, ezáltal minden matracra könnyedén ráhelyezhető.

 

 

Miért használjunk matracvédőt?

Korunkban higiéniai követelmény, hogy a matrac elszennyeződését megakadályozzuk. Az egyre erősödő mikroszkopikus méretű ellenség (vírusok, baktériumok, gombák stb.) szüntelen támadásának lefékezésére szükség van mikrokörnyezetünk állandó tisztaságára. Különösen fontos ez alvás közben, amikor testünk pihen és új energiával töltődik fel. Alvás közben folyamatosan nedvességet párologtatunk, ami izzadság formájában a matracvédő nélkül a matracba szivárogna. A matracvédőt a matrac felett, alatt vagy mindkét helyen használva biztosíthatjuk matracunk tisztaságát, hosszú élettartamát, újszerű külsejét.

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.