Memory Foam matracok


A memory alapanyagból készült matracok napjaink egyik legkeresettebb termékei. A legfontosabb tulajdonságai a lágyság és puhaság, mellyel a testet körülölelik. A memory hab nem fejt ki ellenállást és megszünteti a nyomáspontokat, ezáltal a vérkeringést sem gátolja. Tehermentes és nyugodt alvást biztosít. A memory réteg vastagsága határozza meg a matrac lágyságát vagy keménységét.


Bandos habmatrac

Bandos habmatrac

A kiváló ár érték arányú Bandos memory matrac kifejezetten az iskolás korú gyermekek számára készült. A matrac tartóhabja egy 8 cm magas 30Kg/m3 sűrűségű hideghab, aminek a tetejére 2 cm 50Kg/m3 sűrűségű memory hab került, amely megfelelő komfortot és alátámasztást biztosít gyermeke számára.
19 900 Ft
4M Memory Fedőmatrac

4M Memory Fedőmatrac

A 4M Memory fedőmatrac prémium 55kg/m3 körüli sűrűségű memóriahabból készült, így képes a legkeményebb fekvőfelületet is puhává és kényelmessé varázsolni, miközben a test kellő alátámasztása is megmarad.
25 900 19 900 Ft
6M Memory fedőmatrac

6M Memory fedőmatrac

Tegye meglévő matracát kényelmesebbé a 6 cm vastag, lágy, formakövető memóriahab matracunkkal: 6M Memory fedőmatrac a teljes komfort érdekében! Ha szeretné puhábbá varázsolni matracát, de nem akarja lecserélni a meglévőt, akkor válassza a 6 cm-es magasságú 6M Memory fedőmatracunkat, mely prémium minőségű 55kg/m3 körüli sűrűségű memóriahabból készült.
39 900 29 900 Ft
Hawaii 13-2 habmatrac

Hawaii 13-2 habmatrac

Kemény matrac ami ráadásul rugalmas felületű és a gerincét is kíméli?! Ez a 7 zónás memóriahabos Hawaii 13-2 matracunk! A Hawaii 13-2 matrac igazán kemény fekvőfelületével és rugalmas komfortélménnyel szolgálja használóját. Ha Ön ilyen matracra vágyik, ne keressen tovább!
45 900 31 900 Ft
Hawaii 13-4 matrac

Hawaii 13-4 matrac

Gerinckímélő félkemény matrac a legmodernebb technológiáknak köszönhetően: ez a memóriahabos Hawaii 13-4 matracunk! A Hawaii 13-4 matrac félkemény fekvőfelülettel és rugalmas komfortélménnyel szolgálja használóját, miközben a gerincét és vázizmait is pihenteti.
58 900 36 900 Ft
Uni Mef habmatrac

Uni Mef habmatrac

Megbízható kényelem a memóriahab komfortréteggel ellátott kemény felületű Uni Mef Memory 12-2 hideghab matraccal!
45 900 37 900 Ft
8M Memory fedőmatrac

8M Memory fedőmatrac

8M Memory fedőmatrac a maximális komfort érdekében! Strapabíró, nagy teherbírású prémium kategóriás memóriahab matrac maximalistáknak! Túl kemény matraca van, vagy egyszerűen egy kis luxusra vágyik? A 8 cm-es magasságú 8M Memory fedőmatracunk akkor Önnek készült, hiszen csúcskategóriás 55kg/m3 körüli sűrűségű memóriahabból készült.
49 900 39 900 Ft
Visco Eco Memory matrac

Visco Eco Memory matrac

A 15 cm vastagságú Visco Eco 10+4 matrac biztos társa lesz az ágyban: stabil tartásával és komfortos felületével nem okoz majd csalódást! Kiváló tulajdonságokkal rendelkezik a hideghabnak és a memóriahabnak köszönhetően, ráadásul nagyon kedvező áron kapható!
59 900 46 900 Ft
Visco Plus 10-6 matrac

Visco Plus 10-6 matrac

A 17 cm vastagságú Visco Eco 10+6 matrac kiváló ár-érték arányó memóriahabos matrac, mely komfortosságot, pihentető alvásélményt ígér, stabil szerkezeténél fogva pedig hosszú élettartamot! A félkemény matracfelületet kedvelőknek ajánljuk!
69 900 54 900 Ft
Grandis MEF V2 habmatrac

Grandis MEF V2 habmatrac

Memóriahab+hideghab+kókuszréteg, a tökéletes kombináció egy tökéletesen kemény és egyúttal komfortos fekvőfelületért: ez a Grandis Mef V2 matrac! Komfortot és kemény fekvőfelületet keres? A Grandis Mef V2 esetében nem kell csalódnia!
58 900 Ft
Mef Koko Memory matrac

Mef Koko Memory matrac

Fontos Önnek a matrac stabilitása, strapabíró felépítése, de a komfortos felületről sem szívesen mond le? Akkor válassza a Mef Koko Memory névre hallgató, kiváló minőségű, memóriahab kényelmi rétegből és hideghab-kókusz rétegekből álló matracot!
79 900 65 900 Ft
Kuredu

Kuredu

A Kuredu az a matrac, amely kifejezetten kemény, de nyomáspont nélkül tehermentesíti az ön gerincét fekvéskor. Köszönhetően a legujabb fejlesztésű Visco Mind memory habnak, amely tízszer gyorsabban nyeri vissza formáját, mint a hagyományos memory hab. A 22 cm magas matrac, kiváló minőségű anyagokból tevődik össze.
69 900 Ft

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.