Bandos

A kiváló ár érték arányú Bandos memory matrac kifejezetten az iskolás korú gyermekek számára készült. A matrac tartóhabja egy 8 cm magas 30Kg/m3 sűrűségű hideghab, aminek a tetejére 2 cm 50Kg/m3 sűrűségű memory hab került, amely megfelelő komfortot és alátámasztást biztosít gyermeke számára.
Bandos
Méret Eredeti ár Akció Vásárlás
90 X 200 27900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
60x120 17900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
70x140 21900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
80x160 24900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
Alváspozíció Oldalt, háton
Huzat típus Levehető, mosható
Keménység félkemény
Összetétel Hideghab, memory hab
Terhelhetőség 90 Kg
Matrac magasság 11 cm
Zónák száma Nincs
Antiallergén Igen
Egyedi méret Igen
Garancia 10 év
Kényelmi réteg Memory hab
Szállítási határidő Azonnal, vagy 5 munkanapon belül

A kiváló ár érték arányú Bandos memory matrac kifejezetten az iskolás korú gyermekek számára készült. A matrac tartóhabja egy 8 cm magas 30Kg/m3 sűrűségű hideghab, aminek a tetejére 2 cm 50Kg/m3 sűrűségű memory hab került, amely megfelelő komfortot és alátámasztást biztosít gyermeke számára. Nem csak a matrac magja rendelkezik kiváló tulajdonsággal, hanem a huzata is, ami levehető, mosható.

 

Mit kell tudni a memóriahabról?

A memoryfoam – mely napjaink egyik legnagyobb vívmánya az alvásiparban– ún. viszkoelasztikus poliuretánból készült. Ez egy habszerű anyag nyomásra és hőre érzékeny, tehát a memóriahab matrac vagy matracfeltét (topper/felületjavító) felület képes a testvonal milliméter pontos követésre. Úgy is elképzelhetjük, hogy a fekvő emberi test formája és a test hője  az „öntőminta”, melynek formáját felveszi a memory foam, úgy, hogy közben minden helyen egyenletesen alátámasztja a testet, hogy a nyomáspontokból adódó nyomáskülönbségek a legjobban eloszlatásra kerüljenek. A fekvő test legnagyobb nyomást kifejtő pontjai: a fej, váll, csípő és a térd. Egyes klinikai vizsgálatok azt bizonyították, hogy a memória hab matrac használatával az ún.  mély alvás fázisok száma megnő, ezáltal jobb minőségű, pihentetőbb alvásban lesz részünk. Minden korosztály számára ajánlott!

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.