Motoros ágyrácsok


A motoros ágyrács luxus kényelmet és egészségvédő funkciókat biztosító távirányítós, motorokkal működtethető ágyrács. A motoros ágyrács kerettel rendelkező, hajlított lécekből álló rácsozat, mely általában egy fix keretbe erősített 5 elemből áll. Ebből a középső rész fix, a fej, illetve a lábrész 2 részre osztva, elektromos motorral mozgatható egy távirányító segítségével. A motoros ágyrács kizárólag flexibilis matraccal használható! Vannak két motoros és négy motoros ágyrácsok, utóbbiak már tökéletes formakövető megemelésre képesek.


Duo motoros rács

Duo motoros rács

A Duo motoros fej-láb emelős ágyrács kiváló választás azoknak, akiknek kifejezetten fontos az egészségüket védő, és egyúttal komfortos fekvés, szeretik egyéni igényeiket a modern technika segítségével ellátni.
134 900 Ft

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.