Duo motoros rács

A Duo motoros fej-láb emelős ágyrács kiváló választás azoknak, akiknek kifejezetten fontos az egészségüket védő, és egyúttal komfortos fekvés, szeretik egyéni igényeiket a modern technika segítségével ellátni.
Duo motoros rács
Méret Eredeti ár Akció Vásárlás
80 X 200 99900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
90 X 200 99900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár
140 X 200 0 Ft Jelenleg nem akciós kosár

Duo motoros fej-láb emelős ágyrács: ha Önnek fontos az egészséges és regeneráló alvás!

 

A Duo motoros fej-láb emelős ágyrács kiváló választás azoknak, akiknek kifejezetten fontos az egészségüket védő, és egyúttal komfortos fekvés, szeretik egyéni igényeiket a modern technika segítségével ellátni. A Duo motoros ágyrácsnál ugyanis a fej és lábrész magassága mindenféle megerőltető mozgás vagy bonyolult technika nélkül, több fokozatban motorosan állítható!  Az ágyrács 28 db farugót tartalmaz, melyek által még nagyobb komfortot, nyomáskiegyenlítést és és fokozott teherbírást tesz lehetővé. A deréktájon 5db léc duplázott és csúszkákkal rendelkezik, így a keménység és rugalmasság mértéke állítható. Hosszában a lécsor hevederrel összefűzött, ezáltal még harmonikusabb a teherelosztás. Könnyen, praktikusan használható, minden igénynek megfelelő ágyrács!

 

Mit érdemes tudni a motoros ágyrácsokról?

A motoros ágyrács kerettel rendelkező, hajlított lécekből álló rácsozat, mely általában egy fix keretbe erősített 5 elemből áll.  Ebből a középső rész fix, a fej, illetve a lábrész 2 részre osztva, elektromos motorral mozgatható egy távirányító segítségével. A motoros ágyrács kizárólag flexibilis matraccal használható. Magas komfortot biztosít, és nagyban megkönnyíti az otthoni betegápolást is idős, nehezen mozgatható családtagoknál. A rácsozatot minden esetben, ha ráfekszünk, alaphelyzetben kezdjük mozgatni. Felemelt állapotban nem terhelhető! Vannak két motoros és négy motoros ágyrácsok, utóbbiak már nem csupán a láb és a fej részeket megosztottan, illetve egyszerre is tudják működtetni, hanem ugyanakkor a láb és a fej részeinél a térdhajlat és a nyak magasságában a rácsot külön is lehet velük állítani. A lábak és/vagy a fejrész megemelése maximálisra növeli a fekvő testhelyzet és az alvás közben elérhető komfortot és a pihentető, regeneráló alvást. Ezt a típusú ágyrácsot mindazoknak ajánljuk, akik speciális igényekkel vagy egészségi problémákkal küzdenek, vagy szervezetük nagy terhelésnek van kitéve napközben. A láb enyhe fokú megemelésekor a vérkeringés, a vénák tehermentesítése a lehető legnagyobb mértékben zajlik, így ha Ön visszérbetegséggel, cukorbetegséggel, keringési problémákkal küzd, akkor kifejezetten ajánlatos így aludnia! Kiksmamáknak is fokozottan ajánljuk, illetve mindenkinek, aki egészségtudatos szemlélettel rendelkezik és fontos számára a prevenció.

Az ágyrácsok feladata általánosan, hogy egyenletesen eloszlassák a matracra nehezedő súlyterhelést, továbbá biztosítsák a matrac stabil alátámasztását és megfelelő szellőzését. Az ágyrács nagy mértékben hozzájárul a matrac használójának komfortérzetéhez és  a matrac előnyös tulajdonságainak és élettartamának megőrzéséhez. A megfelelő minőségű agyrácsnál a lécek közötti távolság nem haladhatja meg a lécek szélességének másfélszeresét.

            
 
                                     

                              
                             

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.