Párnák


Ébredés után gyakran érezzük merevnek nyakunkat. Ennek oka a nem megfelelő párna kiválasztása. Az általánosan elterjedt tollpárnák nem biztosítanak anatómiailag optimális megtámasztást. Mára már új anyagüösszetételű változatok kezdik felváltani a hagyományos töltőanyagokat. Előtérbe kerülnek a funkcionális szempontok, az egyes fekvőhelyzetekre specializálódott párnák, és a legújabb vímányoknak megfelelő anyagok.


Qmed Standard párna

Qmed Standard párna

Ha Ön inkább a hátán vagy az oldalára fordulva alszik, akkor ideális választás a QMED Standard párna, mely speciális, anatómiailag kedvező formai kialakítása és memóriahab anyaga révén regeneráló és mély álmot ígér.
8 900 Ft
Qmed Bamboo párna

Qmed Bamboo párna

Szeretne frissen, üdén ébredni, mintha csak a hegyek közt a jó levegőn aludt volna?! Akkor ne hagyja ki a Qmed legújabb vívmányát, a bambusz szénpor tartalmú ergonomikus párnát! A bambusz szénpor speciális tulajdonsága, hogy antibakteriális, pára- és szagelnyelő, így kiküszöböl mindne zavaró tényezőt és komfortosabbá teszi az alvást.
8 900 Ft
Qmed Standard Plus

Qmed Standard Plus

Előfordult már, hogy fájó nyakkal ébredt? Elzsibbadt a válla, fájt a tarkója? Ha igen, akkor ne habozzon, próbálja ki a QMED Standard Plus párnát! Ha Ön ráadásul inkább a hátán vagy az oldalára fordulva alszik, akkor ez a formatervezett párna kifejezetten Önnek készült!
10 900 Ft
Qmed Comfort párna

Qmed Comfort párna

Nem megszokott kényelem hagyományos formában? Igen, a Qmed Comfort párna klasszikus köntösbe bújtatott igazi kincs, hiszen nagysűrűségű memóriahab összetételével utánozhatatlan komfortot képes nyújtani.
13 900 Ft
Qmed Comfort Gél párna

Qmed Comfort Gél párna

A hagyományos alakú memóriahabos párna meglepetéssel szolgál: az egyik oldalán hűsítő gél réteg található, mely ideálissá teszi alvásklímánkat, és mindez egy puha, plüss huzatban!
14 900 Ft
Qmed Slim párna

Qmed Slim párna

Az Ön kedvenc alvópozíciója a hason fekvés? Akkor biztosan találkozott már az elfeküdt nyak és meghúzott váll kellemetlen feszültségeivel! A QMED Slim párnával ez elkerülhető! A QMED Slim párnát elsősorban hason alvók számára fejlesztették ki, mivel a hason fekvésre az átölelhető “pillangó” forma és a vékony kiképzés miatt különösen alkalmas.
14 900 Ft
Tempur Sonata párna

Tempur Sonata párna

A TEMPUR Sonata párna rendkívül lágy TEMPUR anyagból készül, ezáltal extrém kényelmet nyújt, miközben a fejnek és a nyaknak biztosítja a maximális alátámasztást. Speciális formájának köszönhetően azok számára kifejezetten alkalmas, akik embrió pózban vagy a hasukon fekve szeretnek aludni.
44 900 Ft
Tempur Millenium párna

Tempur Millenium párna

A TEMPUR a speciális módon formázott párnáit azok részére fejlesztette ki, akik az általuk jól megszokott pozíció(k)ban szeretnek aludni. Mindegyik párna - a Tempur technológiának jellemzően - formatervezése követi a test természetes vonulatait, valamint támasztja a fejet és a nyakat.
46 900 Ft
Tempur Symphony párna

Tempur Symphony párna

A TEMPUR Symphony speciális módon formázott párna kétoldalas használatot tesz lehetővé, megoldva ezzel minden alvópozíció sajátosságát! A rendkívül puha TEMPUR anyag tökéletesen harmonizál a kétoldalas formatervezéssel, lágy és rugalmas alátámasztást nyújt.
56 900 Ft
Tempur Ombracio párna

Tempur Ombracio párna

Micsoda forma! Micsoda tervezés! A TEMPUR Ombracio párna a legek legjobbika! A TEMPUR a speciális módon formázott párnáit azok részére fejlesztette ki, akik az általuk jól megszokott pozíció(k)ban szeretnek aludni.
75 900 Ft
Tempur Cloud párna

Tempur Cloud párna

Az extra lágy TEMPUR Comfort CLOUD párnát azoknak tervezték, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy a párna legyen lágy és puha, miközben tartással is rendelkezik, ráadásul maradjon meg hagyományos párna alakja.
79 900 Ft

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.