Párnák


Ébredés után gyakran érezzük merevnek nyakunkat. Ennek oka a nem megfelelő párna kiválasztása. Az általánosan elterjedt tollpárnák nem biztosítanak anatómiailag optimális megtámasztást. Mára már új anyagüösszetételű változatok kezdik felváltani a hagyományos töltőanyagokat. Előtérbe kerülnek a funkcionális szempontok, az egyes fekvőhelyzetekre specializálódott párnák, és a legújabb vímányoknak megfelelő anyagok.


Turquise párna

Turquise párna

Huzata kellemes selymes tapintású. Magas technológiával készült spirál-szilikon műszál golyó töltetének köszönhetően komfortos alvást biztosít.
8 900 4 900 Ft
Emerald párna

Emerald párna

Aloé Vera Techno Down Párna. A libapehelynél kedvezőbb tulajdonságú az anyag, aminek köszönhetően nagyon puha és rugalmas, mely tulajdonságát sokáig megőrzi. A nagy fajlagos felületű anyag jelentősen nagyobb felületen érintkezik a levegővel mint a libapehely.
11 900 5 900 Ft
Sapphire párna

Sapphire párna

A libapehelynél kedvezőbb tulajdonságú az anyag, aminek köszönhetően nagyon puha és rugalmas. Különleges tulajdonságát sokáig megőrzi. A nagy fajlagos felületű anyag jelentősen nagyobb felületen érintkezik a levegővel, mint a libapehely.
11 900 6 900 Ft
Qmed Standard párna

Qmed Standard párna

Ha Ön inkább a hátán vagy az oldalára fordulva alszik, akkor ideális választás a QMED Standard párna, mely speciális, anatómiailag kedvező formai kialakítása és memóriahab anyaga révén regeneráló és mély álmot ígér.
8 900 Ft
Qmed Bamboo párna

Qmed Bamboo párna

Szeretne frissen, üdén ébredni, mintha csak a hegyek közt a jó levegőn aludt volna?! Akkor ne hagyja ki a Qmed legújabb vívmányát, a bambusz szénpor tartalmú ergonomikus párnát! A bambusz szénpor speciális tulajdonsága, hogy antibakteriális, pára- és szagelnyelő, így kiküszöböl mindne zavaró tényezőt és komfortosabbá teszi az alvást.
8 900 Ft
Qmed Standard Plus

Qmed Standard Plus

Előfordult már, hogy fájó nyakkal ébredt? Elzsibbadt a válla, fájt a tarkója? Ha igen, akkor ne habozzon, próbálja ki a QMED Standard Plus párnát! Ha Ön ráadásul inkább a hátán vagy az oldalára fordulva alszik, akkor ez a formatervezett párna kifejezetten Önnek készült!
10 900 Ft
Qmed Comfort párna

Qmed Comfort párna

Nem megszokott kényelem hagyományos formában? Igen, a Qmed Comfort párna klasszikus köntösbe bújtatott igazi kincs, hiszen nagysűrűségű memóriahab összetételével utánozhatatlan komfortot képes nyújtani.
13 900 Ft
Qmed Comfort Gél párna

Qmed Comfort Gél párna

A hagyományos alakú memóriahabos párna meglepetéssel szolgál: az egyik oldalán hűsítő gél réteg található, mely ideálissá teszi alvásklímánkat, és mindez egy puha, plüss huzatban!
14 900 Ft
Qmed Slim párna

Qmed Slim párna

Az Ön kedvenc alvópozíciója a hason fekvés? Akkor biztosan találkozott már az elfeküdt nyak és meghúzott váll kellemetlen feszültségeivel! A QMED Slim párnával ez elkerülhető! A QMED Slim párnát elsősorban hason alvók számára fejlesztették ki, mivel a hason fekvésre az átölelhető “pillangó” forma és a vékony kiképzés miatt különösen alkalmas.
14 900 Ft
Ruby párna

Ruby párna

Nano Carbonfiber szálas szövet magas technológiával készült a XXI. század egyik legértékesebb találmánya. A carbonszálak vékonyításával elérték azt, hogy az anyag -40 és +300 0C között változatlanul megőrzi tulajdonságait.
21 900 15 900 Ft
Tempur székpárna

Tempur székpárna

A TEMPUR Marumaru székpárna igazi praktikus kis segítőtárs! Könnyed, ergonomikus kialakításának köszönhetően bárhol használhatja, akár kedvenc székében, fotelében, vagy az irodában, a gyerekszobában, sőt, akár közvetlenül a földön is!
26 900 Ft
Tempur Universal párna

Tempur Universal párna

A TEMPUR Universal párna igazán kiváló szolgálatot nyújt azoknak, akik egy kis extra kényelemre vágynak! Ez az univerzálisan használható, speciális félkör íves formázású kiegészítő párna könyedén elhelyezhető az adott testrész alá: ideális a térd alatt, a karoknál, a bokáknál, a csigolyák területén, és a nyaknál is.
26 900 Ft

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.