Qmed Bamboo párna

Szeretne frissen, üdén ébredni, mintha csak a hegyek közt a jó levegőn aludt volna?! Akkor ne hagyja ki a Qmed legújabb vívmányát, a bambusz szénpor tartalmú ergonomikus párnát! A bambusz szénpor speciális tulajdonsága, hogy antibakteriális, pára- és szagelnyelő, így kiküszöböl mindne zavaró tényezőt és komfortosabbá teszi az alvást.
Qmed Bamboo párna
Méret Eredeti ár Akció Vásárlás
52x32x11.5/9.5 8900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár

Qmed Bamboo: a bambusz szénporos párna, hogy Ön mindig frissen ébredjen!

 

Szeretne frissen, üdén ébredni, mintha csak a hegyek közt a jó levegőn aludt volna?! Akkor ne hagyja ki a Qmed legújabb vívmányát, a bambusz szénpor tartalmú ergonomikus párnát! A bambusz szénpor speciális tulajdonsága, hogy antibakteriális, pára- és szagelnyelő, így kiküszöböl mindne zavaró tényezőt és komfortosabbá teszi az alvást. A bambusz szénpor továbbá elnyeli és elvezeti a testünkből az alvás során felszabaduló nedvességet, párát. A bambusz szénpor egyedi részecskefelépítésének révén negatív ionokat bocsát ki, melyek ellensúlyozzák a környezetünkben lévő – pl. az elektromos készülékek által kibocsátott – pozitív ionokat, ezáltal a QMED Bamboo párna enyhíti a testi-lelki feszültséget és a stresszt, csökkenti a fáradtságérzetet és kedvező hatással van a hangulatunkra.

A memory anyagnak köszönhetően tökéletesen követi és ellazítja a nyakat, a vállat, a fejet, és magassága lehetővé teszi, hogy gerince a nyaki résznél is egyenes maradjon, és nyaka egészséges tartásban pihenhessen alvás közben. A minőségi habanyag használat közben nem veszít tartásából, puhán és határozottan körülöleli a testrészeket.

A QMED memóriahabos termékcsalád minden párnája kiváló minőségű, egyedi formaöntött termék, könnyen levehető és mosható huzattal, praktikus és esztétikus csomagolásban. A párnák anatómiailag kialakított formája biztosítja a gerinc érintett szakaszának optimális megtámasztását, tehermentesítve az izmokat, így garantálva azok ellazulását és a megfelelő pihenést. A viszkoelasztikus poliuretán alapanyag lehetővé teszi, hogy a párna alakja teljesen hozzáigazodjon az adott testtáj formájához a kényelemes pihenés érdekében.

A párna huzata levehető és kézzel, maximum 60 C-on mosható.

Mérete: 52x 32 x11.5 / 9.5 cm

Memóriahab súlya: 55kg/m3

 

 

Mit kell tudni a memóriahabról?

A memoryfoam – mely napjaink egyik legnagyobb vívmánya – ún. viszkoelasztikus poliuretánból készült. Ez egy habszerű anyag, mely  nyomásra érzékeny, tehát a memóriahab termékek (matracok, párnák stb.) képesek a testvonal milliméter pontos követésére. Úgy is elképzelhetjük, hogy a memóriahabbal érintkező emberi test formája és a test hője  az „öntőminta”, melynek formáját felveszi a memory foam, úgy, hogy közben minden helyen egyenletesen alátámasztja a testet, hogy a nyomáspontokból adódó nyomáskülönbségek a legjobban eloszlatásra kerüljenek.

 

A Qmed Bamboo párna:

  • Anatómiai formájú párna
  • Memóriahab összetétel
  • Háton és oldalt fekvőknek ideális
  • Antibakteriális, pára és szagelnyelő
  • Levehető és mosható huzat
  • Hosszú élettartam

 

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.