Qmed Comfort párna

Nem megszokott kényelem hagyományos formában? Igen, a Qmed Comfort párna klasszikus köntösbe bújtatott igazi kincs, hiszen nagysűrűségű memóriahab összetételével utánozhatatlan komfortot képes nyújtani.
Qmed Comfort párna
Méret Eredeti ár Akció Vásárlás
60x40x13 13900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár

Qmed Comfort: hagyományos forma, formabontó kényelem!

 

Nem megszokott kényelem hagyományos formában? Igen, a Qmed Comfort párna klasszikus köntösbe bújtatott igazi kincs, hiszen nagysűrűségű memóriahab összetételével utánozhatatlan komfortot képes nyújtani. A memory anyag ugyanis tökéletesen követi és ellazítja a nyakat, a vállat, a fejet, és ideális magassága lehetővé teszi, hogy gerince ne süppedjen be a nyaki résznél, így egész felsőteste egészséges testtartásban pihenhessen alvás közben. A minőségi memóriahab anyag tartós, használat közben sem veszít tartásából, lágyan és határozottan körülöleli a testrészeket.

A QMED memóriahabos termékcsalád minden párnája kiváló minőségű, egyedi formaöntött termék, könnyen levehető és mosható huzattal, praktikus és esztétikus csomagolásban. A párnák anatómiailag kialakított formája biztosítja a gerinc érintett szakaszának optimális megtámasztását, tehermentesítve az izmokat, így garantálva azok ellazulását és a megfelelő pihenést. A pontrugalmasságáról híres viszkoelasztikus poliuretán alapanyag lehetővé teszi, hogy a párna alakja teljesen idomuljon az adott testtáj formájához a kényelemes pihenés érdekében.

A párna huzata finom tapintású, levehető és kézzel, maximum 60 C-on mosható. A mosható huzat alatt fix védőréteg található.

Mérete: 60x40x13 cm

Memóriahab sűrűsége: 55kg/m3

 

 

Mit kell tudni a memóriahabról?

A memoryfoam – mely napjaink egyik legnagyobb vívmánya – ún. viszkoelasztikus poliuretánból készült. Ez egy habszerű anyag, mely  nyomásra érzékeny, tehát a memóriahab termékek (matracok, párnák stb.) képesek a testvonal milliméter pontos követésére. Úgy is elképzelhetjük, hogy a memóriahabbal érintkező emberi test formája és a test hője  az „öntőminta”, melynek formáját felveszi a memory foam, úgy, hogy közben minden helyen egyenletesen alátámasztja a testet, hogy a nyomáspontokból adódó nyomáskülönbségek a legjobban eloszlatásra kerüljenek.

 

A Qmed Comfort párna:

  • Hagyományos formájú párna
  • Memóriahab összetétel
  • Puha és formakövető
  • Levehető és mosható huzat
  • Hosszú élettartam

 

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.