Qmed Standard párna

Ha Ön inkább a hátán vagy az oldalára fordulva alszik, akkor ideális választás a QMED Standard párna, mely speciális, anatómiailag kedvező formai kialakítása és memóriahab anyaga révén regeneráló és mély álmot ígér.
Qmed Standard párna
Méret Eredeti ár Akció Vásárlás
52x32x11 8900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár

Qmed Standard párna: ideális választás háton és oldalukon alvók számára!

 

Ha Ön inkább a hátán vagy az oldalára fordulva alszik, akkor ideális választás a QMED Standard párna, mely speciális, anatómiailag kedvező formai kialakítása és memóriahab anyaga révén regeneráló és mély álmot ígér. A puha memóriahab anyag lehetővé teszi, hogy a párna alakja minél pontosabban igazodjon a fej helyzetéhez, így megfelelő támaszt nyújt a gerincnek alvás közben. A párna ergonomikus formájának és a hab sűrűségének köszönhetően enyhíti a nyaki és a hát feszültségeket, segíthet a horkolási panaszok csökkentésében, és biztosítja a megfelelő minőségű pihenést.

Memóriahab anyagösszetétele lehetővé teszi a nyaki gerincszakasz tehermentesítését és ellazítását, elősegítve a pihentető éjszakai alvást.

A QMED memóriahabos termékcsalád minden párnája kiváló minőségű, egyedi formaöntött termék, könnyen levehető és mosható huzattal, praktikus és esztétikus csomagolásban. A párnák anatómiailag kialakított formája biztosítja a gerinc érintett szakaszának optimális megtámasztását, tehermentesítve az izmokat, így garantálva azok ellazulását és a megfelelő pihenést. A pontrugalmasságáról híres viszkoelasztikus poliuretán alapanyag lehetővé teszi, hogy a párna alakja teljesen idomuljon az adott testtáj formájához a kényelemes pihenés érdekében.

A párna huzata puha és finom tapintású, levehető és kézzel, maximum 60 C-on mosható.

Mérete: 52x32x11,5 / 9,5 cm

Memóriahab sűrűsége: 55kg/m3

 

 

Mit kell tudni a memóriahabról?

A memoryfoam – mely napjaink egyik legnagyobb vívmánya – ún. viszkoelasztikus poliuretánból készült. Ez egy habszerű anyag, mely  nyomásra érzékeny, tehát a memóriahab termékek (matracok, párnák stb.) képesek a testvonal milliméter pontos követésére. Úgy is elképzelhetjük, hogy a memóriahabbal érintkező emberi test formája és a test hője  az „öntőminta”, melynek formáját felveszi a memory foam, úgy, hogy közben minden helyen egyenletesen alátámasztja a testet, hogy a nyomáspontokból adódó nyomáskülönbségek a legjobban eloszlatásra kerüljenek.

 

A Qmed Standard párna:

  • Anatómiai formájú párna
  • Oladlt/háton fekvőknek
  • Memóriahab összetétel
  • Puha és formakövető
  • Levehető és mosható huzat
  • Méret: 52x32x11,5 / 9,5 cm
  • Hosszú élettartam

 

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.