Tempur Ombracio párna

Micsoda forma! Micsoda tervezés! A TEMPUR Ombracio párna a legek legjobbika! A TEMPUR a speciális módon formázott párnáit azok részére fejlesztette ki, akik az általuk jól megszokott pozíció(k)ban szeretnek aludni.
Tempur Ombracio párna
Méret Eredeti ár Akció Vásárlás
56x48 54900.00 Ft Jelenleg nem akciós kosár

A legprofibb és legexkluzívabb párna, mely ideális hason fekvőknek: ez az egyedülálló TEMPUR Ombracio párna!

 

Micsoda forma! Micsoda tervezés! A TEMPUR Ombracio párna a legek legjobbika! A TEMPUR a speciális módon formázott párnáit azok részére fejlesztette ki, akik az általuk jól megszokott pozíció(k)ban szeretnek aludni. Mindegyik párna - a Tempur technológiának jellemzően - formatervezése követi a test természetes vonulatait, valamint támasztja a fejet és a nyakat. Hihetetlenül egyedi párnák közül válogathat, hogy megtalálja az Ön alvás pozíciójához leginkább megfelelőt.

Az Ombracio speciális kialakítása lehetővé teszi a könnyű légzést, ezért kifejezetten ajánlott hason alvóknak! A formáját, az anyagát és a huzatát úgy tervezték, hogy képes legyen biztosítani a lehető legjobb szellőzést, a tökéletes kényelmet és a pihentető alvást. Az Ombracio párna ebben a hason fekvő helyzetben segíti egyenes helyzetbe hozni a testét, a nyak és a hátgerinc feszülése vagy deformációja nélkül. Az átölelhető “pillangó” forma és a vékony kiképzés is  különösen alkalmassá teszi a hason fekvésre. A huzata különös gonddal készült egyedi 3D kiképzésű anyag, mely puha, lágy és jól szellőzik, a párna oldalán bemélyedések találhatóak, melyeket mikroméretű rácsszerkezettel rendelkező anyag takar a minél tökéletesebb ventilláció és nedvességelvezetés érdekében. A huzat természetesen levehető és akár 60 fokon is mosható!

Mérete: 60x50 cm

 

Milyen a TEMPUR anyag?

A TEMPUR egy nyitott cellás, viszkoelasztikus, nyomáskiegyenlítő és hőmérséklet-érzékeny anyag, amely képes a test pontos körvonalait követni. A poliuretán TEMPUR anyagban lévő millió számú nyitott cella precízen és finoman mozog, így ellennyomás nélkül nyújt teljes alátámasztást ott, ahol éppen szükség van rá. A TEMPUR termékek ellenállnak a baktréiumoknak, az atkáknak és egyéb, a háztartásokban fellelhető allergéneknek, mivel olyan mikroklímát képesek létrehozni, ami kedvezőtlen ezen élőlények számára. A csodálatos TEMPUR anyag forradalmat indított el az alváskultúra területén és bizonyította, hogy nem szükséges választanunk: a matracnak nem kell keménynek lennie, vagy puhának, ha egyszer lehet mindkettő is egyben. A TEMPUR matracok fent említett formakövetésük miatt gyakorlatilag megszüntetik a fájdalmat keltő nyomáspontokat, és csökkentik a test azon szükségletét, hogy forgolódjon és kényelmes, fájdalommentes pozíciót keressen alvás közben. Az egyenletes nyomáseloszlás pihentető hatással bír az ízületekre, az izmokra és a gerincre, és elősegíti a mély és nyugodt alvást. Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy a nyomáskiegyenlítődés fontos szerepet játszik az álmatlanság által okozott hát- és csípőfájdalmak, fibrosis mialgin, artritidis és nyugtalan láb szindróma betegségek könnyebb elviselésében. Mindezek igazolásaképpen a TEMPUR matrac és a rugós matracok közti különbséget tudományos eszközökkel is megmérték: nyomásszenzorokkal ellátott elasztikus takarót csatlakoztattak egy számítógéphez és azt tesztelték, hogy milyen különbségek jelentkeznek, ha egy 90 kg testsúlyú egyén háton fekszik egy TEMPUR matracon, majd egy jó minőségű rugós matracon. Az eredmények egyöntetűen megmutatták, hogy a TEMPUR matracok sokkal eredményesebbek a testnyomás csökkentésében.

 

A TEMPUR története

A TEMPUR memory foam a NASA fejlesztésében látott először napvilágot az 1970-es évek elején, és akkor senki nem jósolta volna meg, hogy ez az alapanyag ekkora népszerűségre tesz majd szert a matracok és párnák területén. A NASA egy olyan nyomáselnyelő anyagot szeretett volna létrehozni, amely az űrutazások indítása során az űrhajósokra kifejtett fizikai túlterhelés hatását képes enyhíteni. Úgy tűnik, ez sikerült! Ez az új anyag  - melynek összetételét a 80-as években hozta nyilvánosságra a NASA - ugyanis hőmérséklet-érzékeny és egyenletesen oszlik el a testen. A dán TEMPUR WORLD gyárában dolgozó kutatók fejlesztéseinek köszönhetően a NASA találmány tökéletesítésre került: közel egy évtizedes és milliár-dolláros költségvetésű kutatás  és 5.000 dokumentált tesztelés után tökéletesítették a TEMPUR anyagot, mely így már  a matracipar alapanyagává válhatott.

Ez lehetővé tette, hogy ennek a NASA anyagnak kivételes nyomáscsökkentő tulajdonságait és kényelmét világszerte élvezhesse bárki ugyanúgy, mint kórházak, klinikák és beteggondozók páciensei.  Ma már több, mint 76 országban ismerik az emberek a kíváló kényelmet és támogatást, amit a TEMPUR márka nyújt.

1996-ban a TEMPUR-PEDIC engedélyt kapott az Egyesült Államok Űralapítványától, hogy a hivatalos "Certified Technology" pecsétet használhassa a TEMPUR termékek csomagolásán és reklámanyagain. Ez azért volt nagy előrelépés, mivel ez a pecsét ekkor még csak olyan termékeken és szolgáltatáson szerepelhetett, amely vagy az Egyesült Államok űrkutatásából ered, vagy tapasztalati eredmények által bizonyítotttan az űrben már nagy szolgálatot tett. Az autentikus TEMPUR anyag egyedi anyagösszetétel alkalmazásával készül, és teljesíti az “Ökotex 100” szabvány követelményeit, valamint jóváhagyásra került a független német LGA intézmény által, mint ökológiai szempontoknak kiválóan megfelelő anyag. A TEMPUR egy egyedülálló, a hőmérséklet ingadozására érzékeny anyag, amely a test hője és súlya által annak alakjához igazodik. “Puha, amikor akarja, és kemény, ahol szükség van rá™.” A TEMPUR matrac engedi, hogy megtalálja az Ön számára éppen legkényelmesebb pozíciót, és lehetővé teszi, hogy a teljes súlytalanság érzésével aludjon el! 

 

A TEMPUR Ombracio párna:

  • Speciális “pilangó” alakú párna
  • Ideális hason fekvőknek
  • A nyak maximális megtámasztása
  • Maximális szellőzés
  • Lágy, formakövető felület
  • Levehető és mosható 3D huzat
  • TEMPUR Climate Controll
  • Mérete: 60x50 cm
  • Hosszú élettartam

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.