Táska rugós matracok


A táskarugós matracok vagy más néven a zsákrugós matracok a rugós matracok közül a csúcskategóriát képviselik. A rugótestek nincsenek egymással összefűzve, hanem külön kis táskákba  csomagolva egymástól függetlenül funkcionálnak. Így az egymástól függetlenül mozgó rugók pontrugalmasságot eredményeznek, a matrac csak ott süllyed meg, ahol terhelést kap. Ezek a rugós matracok így komfortjuk mellett ergonómiailag tökéletes alátámasztást is biztosítanak.


Pocket Basic

Pocket Basic

A Pocket Basic 19 cm magas táskarugós matracot azoknak ajánljuk, akik egy kemény felületű, gerinckímélő alapfelszereltségű rugós matracot szeretnének! A Pocket Basic táskarugós matrac a minőségi táskarugós alaprétege mellett 7 ergonómiai zónás felépítésével is büszkélkedhet.
69 900 49 900 Ft
Pocket Bello Soft

Pocket Bello Soft

Kímélje gerincét és vázizomzatát, miközben a rugalmas és komfortos formakövetést is élvezheti! A Pocket Bello Soft matraccal nem kell választania a stabil tartás és a pontrugalmasság ismérvei között! A 22 cm magas Pocket Bello Soft táskarugós matracot 7 anatómiai zónás, precíz táskarugós rendszer jellemzi.
79 900 63 900 Ft
Pocket Bello Hard

Pocket Bello Hard

A 22 cm-es magasságú Pocket Bello Hard táskarugós matracot azoknak ajánljuk, akik a rugalmasan kemény felületű, gerinckímélő matracot kedvelik! Ha ezt a matracot használja, nem lesz gondja a megtámasztással, mivel a minőségi táskarugós alaprétegével és 7 ergonómiai zónás felépítésével igazán kemény és stabil fekvéskomfortot biztosít.
79 900 63 900 Ft
Duros

Duros

Ha ön kifejezetten a kemény matracok kedvelője, akkor válassza a 7 ergonómiai zónával ellátott, 25 cm magas, táskarugós Duros matracot, amely anatómiailag kedvező felhasználást tesz lehetővé . A matrac feszességét a heterogén hab anyag adja, amely kényelmes hideghab komfortréteggel van ellátva.
76 900 Ft
Pocket Mef V4 Hard

Pocket Mef V4 Hard

Legyen kényelmes, gerinckímélő, rugalmas és stabil? Akkor válassza a 24 cm-es magasságú Pocket Mef V4 Hard táskarugós matracot, mely rugalmas félkemény felületet nyújt. Az elasztikus minőségi táskarugós alapréteg és a 7 ergonómiai zóna feszes, félkemény alváskomfortot biztosít.
104 900 89 900 Ft
Pocket Mef V4 Soft

Pocket Mef V4 Soft

Ha lágyan rugalmas gerinckímélő matracra vágyik, akkor válassza a 24 cm-es magasságú Pocket Mef V4 Soft táskarugós matracot, mely rugalmasan lágy fekvőfelületet nyújt. Az elasztikus minőségi táskarugós alapréteg és a 7 ergonómiai zóna puha érzetű alváskomfortot biztosít.
104 900 89 900 Ft
Experience Polargél

Experience Polargél

Memóriahab rugalmasságú és kiváló hőelvezetésű félkemény matracra vágyik? Szeretné, hogy alvás közben mindig elegendő friss levegőhöz jusson és a levegő klímája kiváló legyen? Akkor ez az Ön matraca: 27 cm magas 7 zónás táskarugós matrac speciális Polargel memóriahab kényelmi réteggel!
109 900 95 900 Ft
Experience latexgél

Experience latexgél

Kiváló hőelvezetésű matracra vágyik? Nem kedveli, ha pang a matraca a nedvességtől és a meleg levegőtől? Akkor ez az Ön matraca: 27 cm magas 7 zónás táskarugós matrac speciális Cool latex kényelmi réteggel! Az Experience Latexgel matrac ennek a modern fejlesztésű zseléformátumú újdonságnak köszönhetően magasfokon alkalmazkodik a test anatómiájához.
119 900 99 900 Ft
Queen Prima Pocket HR/HD soft

Queen Prima Pocket HR/HD soft

Ortopédzónás luxus táskarugós matrac, testre szabható komfortréteggel. A Queen Prima Pockettel saját ízlésére szabhatja a komfortérzetet. A matrac felső kényelmi rétege választható, vagy esetleg cserélhető.
153 900 127 900 Ft
Queen Exclusive

Queen Exclusive

Táskarugós matrac testreszabott komfortréteggel? A csúcskategóriás kategóriás Queen Exclusive Mef matraccal saját profiljára szabhatja a matrac komfortosságát, hiszen választható felső kényelmi réteggel vásárolhatja meg! A matrac összetétele sem akármilyen: a kókuszrost és táskarugó rétegek kombinációja teszi tökéletessé.
199 000 169 900 Ft
Visco Sac táskarugós matrac

Visco Sac táskarugós matrac

Kemény matracot kedvelőknek fejlesztett, 26 cm magas Spanyol táskarugós matrac.
242 900 169 900 Ft
Supreme táskarugós matrac

Supreme táskarugós matrac

Téli-nyári oldalas, 28 cm magas, prémium kategóriás táskarugós matrac, melynek a hűsítő rétege a Gomarco által kidolgozott Innogél memory hab.
269 900 189 900 Ft

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.