Tempur matracok


A TEMPUR egy nyitott cellás, viszkoelasztikus, nyomáskiegyenlítő és hőmérséklet-érzékeny anyag, amely képes a test pontos körvonalait követni. A TEMPUR memory foam a NASA fejlesztésében látott először napvilágot az 1970-es évek elején, és ma már több, mint 76 országban ismerik az emberek a kíváló kényelmet és támogatást, amit a TEMPUR márka nyújt. A poliuretán TEMPUR anyagban lévő millió számú nyitott cella precízen és finoman mozog, így ellennyomás nélkül nyújt teljes alátámasztást ott, ahol éppen szükség van rá. Olyan mikroklímát képes létrehozni, ami kedvezőtlen a baktréiumoknak, az atkáknak és egyéb, a háztartásokban fellelhető allergéneknek.


Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.