Tempur Sealy S&F matracok


A Tempur anyag egy nyitott sejtszerkezetű, hőre érzékeny viszkoelasztikus hab, mely tökéletesen csökkenti a nyomáspontok által kialakult kellemetlen érzést. Eloszlatja a test által a matracra nehezedő nyomást. A Tempur a világ legnagyobb matracgyártója. Már az Ő tulajdonuk és így a Tempur csoporthoz tartozik a világ egyik legjobb matracait gyártó Sealy  és a Stearns & Foster


 Estate táskarugós matrac

Estate táskarugós matrac

A világon lévő legnemesebb alapanyagokból készül, a legjobb matrackészítők által, akik rengeteg időt fordítanak arra, hogy a legprofesszionálisabb módon készítsék el a 165 éves múltra visszavezethető Stearns&Foster termékeket. A matracok csak és kizárólag kézzel készülnek.
999 900 Ft
 Estate Pillow Top

Estate Pillow Top

A kemény ámde rugalmas fekvést biztosító matrac kedvelőinek fejlesztették ki a Estate Pillow Top táskarugós matracot a TEMPUR csoporthoz tartozó Stearns&Fosters nevű, Amerika egyik legrégebbi és legexkluzívabb matracgyárában. Megerősített 7 anatómiai zónás, “rugó a rugóban” rendszerével.
1 499 000 Ft
Lux Estate táskarugós matrac

Lux Estate táskarugós matrac

Látott Ön már 45 cm magas matracot?! A Lux Estate matrac pontosan ekkora, ráadásul kifinomult pontrugalmassággal rendelkezik, mely óriási érdem egy rugós matractól! Ez a rendkívül rugalmas matrac igazán komfortos alvást nyújt, anyagának és tartósságának biztosítéka pedig maga a gyártó neve: a TEMPUR csoporthoz tartozó Stearns&Fosters.
1 999 900 Ft

Maradjunk kapcsolatban

Csatlakozzon facebook közönségünkhöz, hogy folyamatosan értesüljön új híreinkről, akcióinkról. Hírfolyamunkban, rendszeresen osztunk meg hasznos információkat, érdekes cikkeket, új termkeink bemutatóit.
Feliratkozás híreinkre

Híreinket megkaphatja emailjében is heti egy, alkalommal. Csak annyi a feladata hogy adja meg email címét és már is megajándékozzuk egy részletes leírással, hogy mire figyeljen egy matrac megvásárlása esetén.